MUŞ Haber Girişi : 14 Haziran 2024 12:11

Muş’ta Laboratuvar İnceleme ve Tanı Yöntemleri ele alındı!

Muş’ta Laboratuvar İnceleme ve Tanı Yöntemleri ele alındı!
Muş’ta üniversite tarafından Laboratuvar İnceleme ve Tanı Yöntemleri Semineri verildi. Sağlık çalışanlarının nelere dikkat etmesi gerektiğine dikkat çekti.

ALPARSLAN DİYARI- Muş Alparslan Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Yılmaz, laboratuvar ortamında çalışan sağlık profesyonellerine yönelik inceleme ve tanılama süreçlerinde dikkat etmeleri gereken noktalara dikkat çekmek amacıyla Muş Devlet Hastanesi Konferans Salonun’da ‘Laboratuvar İnceleme ve Tanı Yöntemleri” adlı bir seminer düzenledi.

 

 

SAĞLIK ÇALIŞANLARI NELERE DİKKAT ETMELİ?

 

 

Muş Devlet Hastanesi tarafından koordine edilen seminerde Prof. Dr. Mustafa Yılmaz tarafından özellikle hastane laboratuvarlarında çalışan ve patolojik bulgu ve tanılama işlemlerini yürüten sağlık çalışanlarının güncel olarak ne gibi uygulamalar yaptıkları ve bu uygulamaları yaparken nelere dikkat etmeleri gerektiğine dair genel bir bilgilendirme yapıldı.

 

 

 

Seminere Başhekim Yardımcısı Mücahit Kağan Oğuz Türk, Başhekim Yardımcısı Adil Akın Yıldıran, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Sevda Asrak, Enfeksiyon Kontrol Komite Başkanı Nihat Türkan, Enfeksiyon Kontrol Komite Sorumlu Hemşiresi Ruken Şahin katıldı.

 

Kaynak: Muş Alparslan Üniversitesi (Bülten)
 

Resmi İlanlar