MUŞ Haber Girişi : 09 Ekim 2023 16:00

Muş’ta köy içme su hatları yenileniyor!

Muş’ta köy içme su hatları yenileniyor!
Muş İl Özel İdaresi ve Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından köylerin içme suyu hatları yenilenip, yeni kurulan ek depolarla vatandaşların su ihtiyaçları gideriliyor. 

ALPARSLAN DİYARI- Muş İl Özel İdaresi ve Köylere Hizmet Götürme Birliği Muş’ta köylerin sağlıklı ve kaliteli altyapı hatlarına kavuşması için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Özel idare ekipleri köylerde gerçekleştirdiği altyapı çalışmalarıyla içme suyu, kanalizasyon hattı ile birlikte yeni içme suyu depo imalatlarını da yapıyor. 

 

 

Muş İl Özel İdaresi ve Köylere Hizmet Götürme Birliği köylerde gerçekleştirdiği çalışmalarla birlikte köyleri adeta birer cazibe merkezi haline getiriyor. İl Özel İdaresi, Muş’un her karışında gerçekleştirdiği altyapı yatırımlarıyla abonelerini kaliteli içme suyu ile birlikte sağlıklı altyapıya kavuşturuyor. Bu çerçevede 2023 yılı yatırım programı kapsamında köylerde ek içme suyu deposu da inşa ediyor.

 

 

 

 

Muş İl Özel İdaresi ve Köylere Hizmet Götürme Birliği program kapsamında yaptığı çalışmalar ile kent genelindeki tüm köylere hayat katacak projeleri gerçekleştirmeye devam ediyor.

 

HABER: EMRULLAH ÖZBEY

 

 

 

 

 

Resmi İlanlar