MUŞ Haber Girişi : 31 Ekim 2023 13:17

Muş’ta konuşan Milletvekili Aşıla: İktidar Miting değil, İcraat yapar!

Muş’ta konuşan Milletvekili Aşıla: İktidar Miting değil, İcraat yapar!
Muş’ta Ekim ayı İl Divan Kurulu toplantısında konuşan Yeniden Refah Partisi Kocaeli Milletvekili Mehmet Aşıla hükümete Filistin için çağrıda bulunarak, iktidarın miting değil, icraat yapması gerektiğini ifade etti. 

ALPARSLAN DİYARI- Yeniden Refah Partisi Kocaeli Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Aşıla, partinin bölge sorumlusu Yusuf Aktaş, Teşkilat Başkan Yardımcısı Aytaç Keser ile birlikte Muş’ta çeşitli temaslarda bulundu.

 

 

İl Binasında partililer ile buluşan Milletvekili Aşıla daha sonra Muş Öğretmenevi Konferans Salonu’nda düzenlenen İl Divan Toplantısı'na katıldı.

 

 

 


Toplantının açılışında kısa bir açıklama yapan Yeniden Refah Partisi Muş İl Başkanı Kerem Şen, kenti ziyaret eden Kocaeli Milletvekili Mehmet Aşıla ve heyetine teşekkür etti. Muş’un sorunları, partinin çalışmalarının ele alınacağı toplantının hayırlı olmasını dileyen Başkan Şen, Filistin halkına gereken desteğin verilmesi için çağrıda bulundu.

 

 

 

 

İsrail'i kınayan Başkan Şen, "Gazzeli şehitlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar, halka sabrı cemil niyaz ederim. Cumhuriyetin yüzüncü yılının tüm halkımıza hayırlara vesile olması diliyorum" ifadelerini kullandı. 

 

 


'Filistin' temalı toplantıda konuşan Yeniden Refah Partisi Kocaeli Milletvekili Mehmet Aşıla, parti olarak 2023 Genel Seçimlerinde 5 milletvekili çıkardıklarını söyledi.

 

 

 

 

“HALKIN SORUNLARINI YERİNDE GÖRMEK VE TALEPLERİNİ ALMAK İÇİN ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR”

 

Anadolu’yu karış karış dolaştıklarını ifade eden Aşıla, halkın sorunlarını yerinde görmek ve taleplerini almak için çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

 

7 Ekim tarihinde başlayan İsrail - Filistin savaşının büyük dramlara yol açtığını söyleyen Aşıla, hükümetin bu konuda derhal somut adımlar atması gerektiğini bildirdi.

 

 

 

 

“BELEDİYECİLİK; BİR RANT KAPISI, BİR ZENGİNLEŞME YERİ DEĞİL”

 

Milletvekili Mehmet Aşıla şöyle konuştu:  “1994’te israfın rüşvetin, yolsuzluğun, çifte standardın, adam kayırmanın, torpilin, adaletsizliğin ortadan kaldırıldığı bir belediyecilik anlayışı vardı. Belediyenin bir kuruşunun dahi zayi edilmediği bir belediyecilik anlayışı. ‘Rüşvet alan da veren de melundur’ tabelasının belediyelerin girişine asıldığı bir belediyecilik anlayışı vardı. 
Bugün olduğu gibi belediyeyi bir zenginleşme yeri, bir rant kapısı, ailesini, sülalesini zengin etme aracı olarak gören değil, milletin derdine derman olup böylece Allah’ın rızasını kazanmak, halka hizmet Hakk’a hizmettir anlayışıyla yapılan bir belediyecilik anlayışı olmalıdır. İşte bu anlayışın, bu belediyeciliğin 30 sene sonra yeniden Muşumuzla, milletimizle buluşturulması için Yeniden Refah Partisi olarak kollarımızı sıvadık ve 2024 seçimlerine hazırlanıyoruz.” 

 

Yeniden Refah Partisi heyeti daha sonra esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

 

 

HABER: KADER AKÇİL

 


 

Resmi İlanlar