MUŞ Düzenleme Tarihi : 30 Ekim 2023 08:31 Haber Girişi : 29 Ekim 2023 18:31

Muş’ta kebabı beleşe yiyormuşuz da haberimiz yok!

Muş’ta kebabı beleşe yiyormuşuz da haberimiz yok!
Muş’ta kebap fiyatlarının büyükşehirlere göre uygun olması sosyal medyada gündem oldu. Somer Şef’in işletmesine ait olduğu belirtilen bir adisyonda rakamın 5 bin 775 TL olması farklı yorumları beraberinde getirdi.

 

ALPARSLAN DİYARI- Türkiye'nin önde gelen şeflerinden, aynı zamanda uzun süredir TV8'de yayımlanan Masterchef Türkiye yarışmasında jüri üyeliğini üstlenen Somer Sivrioğlu, restoranına ait bir adisyon ile gündeme geldi. İnternette paylaşılan ve Şef Somer Sivrioğlu'nun restoranına ait adisyon, sosyal medyada gündem oldu. Kimi kullanıcılar ödenen ücreti fahiş bulurken, kimi kullanıcılar ise 'normal' olduğunu savundu. “Muş’ta kebabı bedavaya yiyormuşuz da haberimiz yok!” yorumları yapıldı.

 

FİYAT DİKKAT ÇEKTİ

 

Twitter'da 'ZAM Haber' isimli sayfa tarafından paylaşılan ve Sivrioğlu'nun restoranına ait olduğu görülen adisyon sosyal medyada gündem oldu. Paylaşılan adisyona göre hesap 5 bin 775 TL tuttu. Öte yandan adisyonda servis ücretinin 525 TL yazıldığı da görüldü.

 

PORSİYON 95 LİRADAN BAŞLIYOR

 

Muş’ta yaygın olarak tüketilen ve meşhur olan Muş kebabında, porsiyonun 95-150 arasında değişmesi ise dikkat çekti. Fiyatlarda, kira, personel gideri gibi birçok neden etkili oluyor. Örneğin Malazgirt’te kebap dahil bir porsiyon ızgaranın fiyatı 95 liradan başlıyor.

 

 

HABER MERKEZİ

Resmi İlanlar