GÜNDEM Haber Girişi : 16 Haziran 2023 15:17

Muş'ta Karne Töreninde Duygulu Anlar

Muş'ta Karne Töreninde Duygulu Anlar
Muş'ta Karne Töreninde Duygulu Anlar

Muş Merkez Sunay Mahallesinde bulunan Vali Adil Yazar İlkokulunda Karne heyecanı yaşayan öğrenciler öğretmenlerinden ayrıldıkları için de duygulu anlar yaşadı.

 

Mezuniyet törenine katılan veliler heyecanlı anlar yaşarken mezun olan öğrenciler ve öğretmen arasında duygulu anlar yaşandı.

 

Muş Vali Adil Yazar İlkokulu eğitim gören 4/B ve 4/G sınıfı öğrencileri karnelerini alırken öğretmenlerinden ayrıldıkları için duygulu sahneler yaşandı. Okul bahçesinde çok sevdikleri öğretmenlerine sarılan öğrenciler, öğretmenlerinden ayrılmak istemediler.

 

 

 

 

 

 

Okul Müdürü Arzu Uslu, mezun vermenin heyecan ve sevincini yaşadıklarını hatırlatarak “Mutluluk, gurur, hüzün ve burukluğu bir arada yaşıyoruz. Başarılarınıza köprü olduk, sizi yarınlara uğurluyoruz. Mili ve manevi değerlere sahip çıkmanızı istiyoruz. Geleceğimizin teminatı olan, özenle yetiştirdiğimiz, ailemizin bir ferdi olarak gördüğümüz öğrencilerimizi yeni hayatlarına yolcu ederken, başarılarının devamını diliyorum. Bize destek veren velilerimize de teşekkür ediyorum” dedi

 

4/B Sınıfını okutan Barış Erdoğan ve 4/G Sınıfını okutan Esmer Akbal,  veda konuşmaları yaparken gözyaşlarını tutamaması ve konuşmasını yarıda kesmelerini veliler ayakta alkışladı.

 

Öğrenciler öğretmen ve alileri ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Resmi İlanlar