MUŞ Haber Girişi : 08 Ocak 2024 10:19

Muş’ta kar yağışı hangi gün başlayacak? İşte 5 günlük hava durumu tahmini…

Muş’ta kar yağışı hangi gün başlayacak? İşte 5 günlük hava durumu tahmini…
Zaman zaman hava sıcaklığının sıfırın altına düştüğü Muş’ta, vatandaşları 5 gün boyunca nasıl bir hava sıcaklığı bekliyor? İşte 5 günlük hava durumu raporu…

ALPARSLAN DİYARI -  Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından yapılan son değerlendirmelere göre yurt genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu’nun kuzeyi, Karadeniz, Aksaray, Nevşehir, Kırşehir çevreleri ile Konya'nın kuzey kesimlerinin yağmur ve sağanak, Ardahan, Erzurum, Ağrı, Tunceli ve Erzincan, Muş çevrelerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Kıyı Ege, Ankara, Çankırı, Yozgat, Kırıkkale, Amasya, Çorum ve Tokat çevreleri, Balıkesir’in batı kıyı ilçeleri ve Antalya’nın doğu kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Gece ve sabah saatlerinde doğu kesimlerde yer yer pus ve sis hadisesi görüleceği tahmin ediliyor. Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun doğusunda çığ tehlikesi bulunmaktadır. 

 

 


08 Ocak 2024 Pazartesi günü çok bulutlu, sıcaklık 6, 09 Ocak 2024 Salı günü yağmurlu, sıcaklık 4, 10 Ocak 2024 Çarşamba günü hafif yağmurlu, sıcaklık 2, 11 Ocak 2024 Perşembe günü kar yağışlı, sıcaklık 2, 12 Ocak 2024 Cuma günü kar yağışlı, sıcaklık 2.

 

 


Muş’ta hava durumu en yüksek 6 derece en düşük -2 derece olarak seyredecek. İşte Muş’ta 5 günlük hava durumu…

 

 


 MUŞ 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU

 

 

 

 

“HABER: HARUN SEÇKİN”

 

 

Resmi İlanlar