MUŞ Haber Girişi : 08 Aralık 2023 07:59

Muş’ta kaçakçılık operasyonu: 200 adet gümrük kaçağı elektronik sigara ele geçirildi

Muş’ta kaçakçılık operasyonu: 200 adet gümrük kaçağı elektronik sigara ele geçirildi
Muş’ta polis ekipleri tarafından, kaçakçılık operasyonu düzenlendi. Gerçekleştirilen operasyonda 200 adet gümrük kaçağı elektronik sigara ele geçirildi.

ALPARSLAN DİYARI- Edinilen bilgiye göre, Muş Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, şehirlerarası otobüs ve yolcular üzerinde yapılan müşterek uygulamada bir şahsın valizinden gümrük kaçağı sigara ve elektronik sigara ele geçirdi.  

 


Muş Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamalarda şu ifadelere yer verildi: “Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce 07.12.2023 günü yapılan çalışmalar kapsamında şehirlerarası otobüsler ve yolcular üzerinde yapılan müşterek uygulamada bir şahsın valizinden gümrük kaçağı sigara ve elektronik sigara ele geçirilmiştir. (100) adet VOZOL marka gümrük kaçağı elektronik sigara, (100) paket gümrük kaçağı sigara ele geçirilmiştir. 

 


Konuyla ilgili olarak şüpheli şahıs hakkında 5607 Sayılı Kanun’a Muhalefet suçundan adli işlem başlatılmıştır. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.”

 

"HABER: KADER AKÇİL"

 

 

 

Resmi İlanlar