MUŞ Haber Girişi : 04 Eylül 2024 10:18

Muş’ta ihtiyaç sahiplerine geleneksel yardım

Muş’ta ihtiyaç sahiplerine geleneksel yardım
Muş’ta Mega Mutlu Ayakkabı Dünyası işletmecisi Garip Mutlu, her yıl geleneksel hale getirdiği ihtiyaç sahiplerine yardım kampanyasını bu yıl da sürdürdü.

ALPARSLAN DİYARI-Uzun yıllardır, özellikle eğitim sezonu öncesinde ihtiyaç sahibi öğrencilere yönelik başlattığı yardım kampanyasıyla tanınan Mutlu, bu yıl da birçok aileye yardım elini uzattı.

 

Garip Mutlu, kendi ayakkabı dükkânında yürüttüğü bu kampanya ile her yıl sayısız aileye destek olduklarını belirtti. İnsanlara yardım etmeyi bir görev olarak kabul ettiğini vurgulayan Mutlu, yeni eğitim öğretim sezonu öncesinde de 5 ayrı aileye yaklaşık 15 çift kadın, erkek ve çocuk ayakkabısı yardımı yaptıklarını ifade etti. Mutlu, “Yoksulluk, sadece gelir veya tüketim düzeyinin yetersiz olması değil; aynı zamanda ekonomik, sosyal ve siyasal katılım olanaklarından yoksun olmayı da içeren çok boyutlu bir kavramdır. Gelişmişlik düzeyi ne olursa olsun, yoksulluk her ülkenin ortak sorunu olarak karşımıza çıkıyor. Yoksullukla mücadelede sosyal yardımların rolü, yoksulluğu tamamen ortadan kaldırmak değil, muhtaçlık durumunu hafifletmektir. Bizler de gücümüz ve imkânlarımız doğrultusunda yıl içerisinde özellikle ihtiyaç sahibi çocuklarımıza ve öğrencilerimize destek olmaya çalışıyoruz. Bu kampanyamızı tamamen kendi imkânlarımızla sürdürüyoruz ve hiçbir destek almıyoruz. Bize bu amaç doğrultusunda ihtiyaç sahibi ailelerin varlığından haberdar olmamıza yardımcı olan alparslandiyari.com gazetesi çalışanlarına da teşekkür ederiz," dedi.

 

 

MAĞDUR VATANDAŞTAN TEŞEKKÜR MESAJI

 

Garip Mutlu'nun başlattığı yardım kampanyasından faydalanarak, 5 çocuğu ve eşiyle birlikte toplam 7 kişilik ailesinin ayakkabı ihtiyacını karşılayan D.K., iş insanı Garip Mutlu'ya teşekkürlerini iletti. D.K., "Benim de maddi durumum iyi olsaydı, ben de ihtiyaç sahiplerine yardım ederdim. Bir insana ihtiyacı doğrultusunda el uzatmak, ona destek olmak, Hak katında da önemli bir görev ve büyük bir sevaptır. Bu sevabı bize kazandıran işyeri sahibimize bir kez daha teşekkür ediyorum," dedi.

 

Bu anlamlı yardım kampanyası, Garip Mutlu’nun hayırseverliğini bir kez daha gözler önüne sererken, birçok ailenin yüzünü güldürmeye devam ediyor.

 

 

 

 

 

HABER SEVDA BALKAYA

 

Resmi İlanlar