MUŞ Haber Girişi : 23 Mayıs 2024 12:21

Muş’ta heyelan sonrası bakım ve onarım çalışmaları devam ediyor

Muş’ta heyelan sonrası bakım ve onarım çalışmaları devam ediyor
Geçtiğimiz günlerde yaşanan yoğun sağanak yağışlar nedeniyle heyelan sonucu hasar gören Merkez Ağartı Köyü yolunda, vatandaşların güvenli ulaşımını sağlamak amacıyla başlatılan bakım ve onarım çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

ALPARSLAN DİYARI- Muş Özel İdaresi Genel Sekreteri Şeyhmus Yentür, ekiplerin olayın hemen ardından hızlı bir şekilde çalışmalara başladığını belirtti. Yentür, "Yoğun sağanakların ardından ekiplerimizle birlikte heyelan çalışmalarına başladık. Amacımız en kısa sürede yolu tekrar kullanıma açarak, vatandaşlarımızın güvenli bir şekilde ulaşım sağlamalarını temin etmektir," dedi.

 

Heyelan nedeniyle kapanan yolda yapılan çalışmalar kapsamında, yolun onarılması, stabilize edilmesi ve güvenlik önlemlerinin alınması hedefleniyor. Yetkililer, yolun kısa süre içinde trafiğe açılacağını ifade ederek, vatandaşlara anlayışları için teşekkür etti.

 

Bölge halkı ise çalışmaların hızlı ilerlemesinden memnuniyet duyduklarını belirterek, yetkililere teşekkür etti. Yolun bir an önce kullanıma açılmasıyla günlük yaşamlarının normale döneceğini umut ettiklerini söylediler.

 

Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte, Merkez Ağartı Köyü sakinlerinin güvenli ve rahat bir şekilde ulaşımlarını sağlayabileceği belirtildi.

 

 

HABER MERKEZİ

 

Resmi İlanlar