GÜNDEM Haber Girişi : 22 Ekim 2023 10:28

Muş'ta hafta  boyunca hava sıcaklıkları nasıl olacak?

Muş'ta hafta  boyunca hava sıcaklıkları nasıl olacak?
Hava sıcaklığının sonbaharın gelişiyledüştü.  Muş’ta vatandaşları 7 gün boyunca nasıl bir hava sıcaklığı bekliyor. İşte Muş’ta 7 günlük hava durumu raporu…

ALPARSLAN DİYARI - Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülke genelinde yağış beklenmiyor. Güney ve iç kesimlerin parçalı bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerde pus ve yer yer sis bekleniyor.
 
 

Pazartesi ve salı günlerinin yağışlı geçeceği  Muş ilinde  hava durumu en yüksek 20 derece en düşük 6 derece olarak seyredecek. İşte Muş’ta 5 günlük hava durumu….

 

 MUŞ'TA 7 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ

 

 

 

22.10.2023


Ülkemiz genelinde yağış beklenmiyor. İç kesimlerin parçalı bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Marmara ile iç kesimlerde yer yer pus ve sis bekleniyor.

 

23.10.2023


Ülkemizin iç ve doğu kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu Anadolu’nun batısı, Niğde, Kayseri, Sivas, Rize, Erzurum, Muş ve Ardahan çevreleri ile Artvin’in kıyı kesimlerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, Doğu Karadeniz’in iç kesimlerinin yükseklerinin karla karışık yağmur ve yer yer kar yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Marmara ile iç kesimlerde yer yer pus ve sis bekleniyor.


24.10.2023


Ülkemizin kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Orta ve Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu’nun doğusu ile Yozgat, Sinop ve Adıyaman çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, Doğu Karadeniz’in iç kesimlerinin yüksekleri ile Doğu Anadolu’nun kuzeydoğusunun yükseklerinin karla karışık yağmur ve yer yer kar yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Marmara ile iç kesimlerde yer yer pus ve sis görüleceği tahmin ediliyor.


25.10.2023


Ülkemizin doğu kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Rize, Van ve Hakkari çevreleri ile Artvin’in kıyı kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Marmara ile iç kesimlerde yer yer pus ve sis bekleniyor.


26.10.2023


Ülkemizin batı kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara (Sakarya ve Bilecik hariç) ile Kıyı Ege’nin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.


27.10.2023


Ülkemizin batı kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Kıyı Ege ile İstanbul, Kocaeli, Yalova, Bursa ve Balıkesir çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.


28.10.2023


Ülkemiz genelinde yağış beklenmiyor. Doğu kesimlerin parçalı ve yer yer çok bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.


HAVA SICAKLIĞI


Hava sıcaklıklarının kuzey ve batı kesimler ile Akdeniz ve İç Anadolu’da hissedilir derecede artarak mevsim normallerinin üzerinde, Doğu ve Güneydoğu Anadolu’da mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.


HABER MERKEZİ


 

Resmi İlanlar