SPOR Haber Girişi : 11 Kasım 2023 08:04

Muş’ta Futbol Aday Hakem Kursu açılıyor

Muş’ta Futbol Aday Hakem Kursu açılıyor
Muş’ta il Hakem Kurulu ve Muş Faal Futbol Hakem ve Gözlemciler Derneği, futbol hakem sayısını artırmak ve eksiğini gidermek amacı ile aday hakem kursu açıyor.

 

ALPARSLAN DİYARI- Muş İl Hakem Kurulu ve Muş Faal Futbol Hakem ve Gözlemciler Derneği, tarafından ilimizde açılacak olan kursa katılmak isteyenler QR kodunu okutarak başvuru yapabilecekler.  Başvuru yapıp WhatsApp grubuna dahil olanlar grupta paylaşılan hakem bilgi formunu eksiksiz doldurup, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, spor servisine bırakmaları gerekmektedir. 10 Aralık 2023’e kadar başvuruları devam edecek olan kursun tarihi ilerleyen günlerde yapılacak ve bilgilendirmeler Google Form içerisinde yer alan link üzerinden WhatsApp grubuna katılarak takip edebilecekler.

 

Kursa başvuracaklardan en az lise mezunu veya öğrencisi olmak, erkekler için en az 170 kadınlar için 160 cm olmaları ve 16-28 yaş aralığında olmaları gerekiyor.

 

Daha detaylı bilgi almak isteyenler İl Hakem Kurulu Başkanı Mehmet Şükrü Közcü 0532 062 72 79 ve Muş Faal Futbol Hakem ve Gözlemciler Derneği Başkanı Necat Geçer 0542 572 65 24 nolu telefonlarını arayabilirler.

 

 

HABER: EMRULLAH ÖZBEY

Resmi İlanlar