MUŞ Haber Girişi : 25 Temmuz 2024 12:59

Muş'ta feci kaza: Baba ve oğul ağır yaralandı! Kaza anı kamerada

Muş'ta feci kaza: Baba ve oğul ağır yaralandı! Kaza anı kamerada
Muş-Bitlis Karayolu Şeker Fabrikası civarında meydana gelen trajik bir kaza, baba ve oğlunun hayatını altüst etti. Bisikletleriyle yolun karşısına geçmeye çalışırken otomobilin çarpması sonucu Y.S. (45) ve oğlu A.S. (6) ağır yaralandı.

ALPARSLAN DİYARI- Kaza, sabah saatlerinde yaşandı ve güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Plakası ve sürücüsü henüz tespit edilemeyen otomobil, Muş istikametinden Bitlis istikametine seyir halindeyken bisikletli baba ve oğluna çarptı. Çarpmanın etkisiyle baba ve oğul, yola savrularak ağır yaralar aldı.

 

 

Olayı gören petrol çalışanları, hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirerek yardım istedi. Sağlık ekipleri ve polisler kısa sürede olay yerine ulaştı. İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan yaralılar, ambulansla Muş Devlet Hastanesi'ne sevk edilerek tedavi altına alındı.

 

 

Kaza ile ilgili olarak polis ekipleri geniş çaplı inceleme başlattı. Y.S. ve oğlu A.S.'nin sağlık durumları ciddiyetini korurken, kazanın detayları üzerindeki araştırmalar devam ediyor.

 

 

Bu tür kazaların önlenmesi için sürücülerin dikkatli olması ve trafik kurallarına riayet etmeleri gerektiği vurgulanıyor.

 

HABER MERKEZİ

 

Resmi İlanlar