MUŞ Haber Girişi : 16 Kasım 2023 12:49

Muş’ta eşi benzeri olmayan bir olay! Trafiği kapatarak satış yapıyorlar...

Muş’ta eşi benzeri olmayan bir olay! Trafiği kapatarak satış yapıyorlar...
Eşi benzerine sadece Muş’ta rastlanacak bir olay daha yaşandı. Hastane civarında cadde ve kaldırımlar seyyar satıcılar tarafında işgal ediliyor!

ALPARSLAN DİYARI- Gün geçmiyor ki Muş’ta trajikomik bir olay daha yaşanmasın. Bazı kesimler tarafından ‘Sahipsiz Şehir’ diye adlandırılan Muş’un gerçekten sahipsiz kaldığı da yaşanan olaylarla gözler önüne seriliyor. 

 

 

 

Muş Devlet Hastanesi civarında yoğun olan trafik akışını durduran seyyar satıcılar, burada kimseyi dinlemeden ve kuralların tamamını çiğneyerek hem kaldırımı hem de yolu işgal ediyorlar. 

 

 

 

 

Hastane civarında trafiğin en yoğun olduğu yolda seyyar satıcılar, ana arterlerde kaldırım ve yolları işgal ederek, hijyen koşullarından uzak yapılan çay ve gıda ürünlerini satıyor. Halk sağlığını tehdit eden, görüntü ve çevre kirliliğine sebep olan seyyar satıcılar uyarıları da dikkate almıyor. 

 

 

 

 

Vatandaşlar bu olayın ancak Muş’ta yaşanabileceğini vurgulayarak, “Çok garip bir şehirde yaşıyoruz. Bu olay yaşanırken kimse bir çözüm arayışı bulamıyor. Kanunları çiğneyen ve bırakın kaldırımları yolu bile işgal eden bu seyyar satıcılara mutlaka bir çözüm bulunmalı. Hakikaten söylendiği gibi sahipsiz bir şehirde yaşıyoruz.” dedi.

 

HABER: KADER AKÇİL

 

 

 

 

 

 

Resmi İlanlar