MUŞ Haber Girişi : 11 Mayıs 2024 15:51

Muş’ta elektrik kesintisi! Hazırlıklarınızı şimdiden yapın o saatler elektriksiz geçecek…

Muş’ta elektrik kesintisi! Hazırlıklarınızı şimdiden yapın o saatler elektriksiz geçecek…
VEDAŞ planlı bakım onarım çalışması kapsamında Muş’ta elektriklerin kesileceğini duyurdu. İşte kesinti yaşanacak yerler ve saatleri…

ALPARSLAN DİYARI- Van Gölü Elektrik Dağıtım A.Ş (VEDAŞ) Bakım onarım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Muş’ta planlı bakım çalışmaları nedeniyle 12 Mayıs pazar günü bazı mahalle ve köylerde gün boyu elektrik kesintisi yaşanacak. Vedaş tarafından yapılan açıklamada, kesintilerin hangi il ve ilçeleri etkileyeceği ve saat aralıkları detaylandırıldı.

 

 

MUŞ MERKEZ 

 

12 Mayıs perşembe günü saat 09:00-17:30’da Çöğürlü köyü,  Muratpaşa, Karşıyaka ve Zafer mahallesinde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

 

MUŞ MERKEZ

 

12 Mayıs perşembe günü saat 08:00-17:00’da Karakuyu köyü, Ortakent köyünde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

 

 

MUŞ MERKEZ

 

12 Mayıs perşembe günü saat 10:29 ’da Karakuyu köyü, Ortakent köyü planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

 

 

MUŞ MERKEZ

 

12 Mayıs perşembe günü saat 10:02 ’da Çöğürlü köyünde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

 

“HABER: KADER AKÇİL”

 

 

 

 

Resmi İlanlar