MUŞ Haber Girişi : 22 Ekim 2024 08:33

Muş’ta doğa yürüyüşü düzenleniyor

Muş’ta doğa yürüyüşü düzenleniyor
Muş’ta faaliyet gösteren sağlık spor salonu, doğaseverleri Muş’un güzellikleri ile buluşturuyor.

ALPARSLAN DİYARI-Sağlık spor salonu, rehberler nezaretinde düzenlediği doğa yürüyüşleriyle Muş halkını doğayla buluşturuyor.

 

Muş’un eşsiz sonbahar doğasını keşfetmek isteyen vatandaşlar, 15 günlük periyotlarla düzenlenen doğa yürüyüşlerinde Muş’un doğal güzellikleriyle kucaklaşıyor.

 

 

DOĞASEVERLER SONBAHARI KUCAKLIYOR

 

Pazar günleri yapılan ücretsiz doğa yürüyüşü etkinliklerinin bu haftaki güzergahı şehrin doğu bölgesi olacak.

 

Muş Belediyesi hizmet binası önünde toplanacak doğa severler, rehberler eşliğinde yürüyerek Ballıkaya kamyonuna kadar yürüyecek. Orada piknik tadında zaman geçirecek doğaseverler Muş’a farklı bir açıdan ve pencereden bakmanın keyfine varacak.

 

HEM SPOR HEM PİKNİK

 

Doğa yürüyüşlerini sürekli hale getirmeyi planlayan Sağlık Spor, bu tür yürüyüşlerin hem spor hem de Muş’un doğal güzelliklerini keşif etme amacı taşıdığını ifade ederek, isteyen herkes doğa yürüyüşümüze katılabilir. Hem spor yaparak sağlıklı bir yaşam tarzı ile tanışmak hem de yeni keşifler yapmayı amaçlıyoruz. Sürekli hale getireceğimiz doğa yürüyüşlerimize Gençlik ve Spor İl Müdürümüzü, Muş Alparslan Üniversitesi Rektörümüzü, ilerleyen haftalarda Sayın Valimizi de davet etmeyi planlıyoruz. Hep birlikte bu etkinliği gerçekleştireceğiz. Sizleri de bekleriz.” dediler.

 

Doğa yürüyüşü 27 Ekim 2024 Pazar günü saat 09:30’da gerçekleştirilecek.

 

HABER TUNCAY ÇANGA

Resmi İlanlar