MUŞ Haber Girişi : 03 Temmuz 2024 12:20

Muş’ta böylesi ilk defa açıldı! Lezzet ve eğlencenin mekânı belli oldu

Muş’ta böylesi ilk defa açıldı! Lezzet ve eğlencenin mekânı belli oldu
Muş'ta eşsiz bir lezzet ve eğlence deneyimi sunan yepyeni Waffle Works'un açılışı yapıldı. 

ALPARSLAN DİYARI- 600 metrekare alan üzerinde kurulan Waffle Works’un açılış programına katılım gösteren tüm dostlarına teşekkürlerini ileten işletme sahibi Murat Özdil, Waffle severler için en kaliteli malzemeleri kullanmak bizim için bir tutkudur dedi ve sözlerini şöyle devam ettirdi.
"Özel tariflerimizde gerçek Belçika çikolatası kullanarak, her ısırıkta çikolatanın yoğun ve benzersiz tadını hissedeceksiniz. Taze meyveler ve birbirinden farklı süsüleme seçenekleri ile  waffle'ınızı kendiniz yaratın.

 


AİLE ORTAMI İLE HİZMET VERİLİYOR

 

 


Çocuk oyun alanı, gerçek Belçika çikolatası kullanılan tatlıları ve 600 metre kare genişliğindeki ferah mekânınız ile ailecek keyifli vakit geçirmeniz için ideal bir mekân açtık. Çocuklarınız eğlenirken, siz de lezzetli waffle'ınızın tadını çıkarabilirsiniz. Geniş ve güvenli oyun alanımız, çocuklarınızın enerjilerini atabileceği ve yeni arkadaşlar edinebileceği bir yer sunuyoruz herkese. Eğlenceli aktiviteler ve oyuncaklarla dolu  alanımızda, çocuklarınız zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaktır. 600 metrekare  genişliğindeki ferah ve modern dizayn edilmiş mekânımızda, rahat ve konforlu oturma alanları ile misafirlerimizin huzurlu bir ortamda vakit geçirmelerini sağlıyoruz. Güler yüzlü personelimiz ve sıcak atmosferimizle, burada kendinizi evinizde gibi hissedeceksiniz. Muş'ta unutulmaz bir lezzet deneyimi yaşamak ve ailenizle keyifli anılar biriktirmek için sizi yeni Waffle Works'e  bekliyoruz. Hemen bugün ziyaret edin ve bu eşsiz deneyimi keşfedin!".

 

 

 

 


METİN BOZKURT
 

Resmi İlanlar