EKONOMİ Haber Girişi : 31 Mayıs 2024 02:53

Muş’ta belediye başkanı makam aracını 1 milyon 430 bin TL’ye satışa çıkardı!

Muş’ta belediye başkanı makam aracını 1 milyon 430 bin TL’ye satışa çıkardı!
Muş Sungu Belediye Başkanı Turan Sayılgan, makam aracını 1 milyon 430 bin TL’ye satttı. Sayılgan, belediyenin borçlarını hafifletmek için çalışmalara devam edecek.

ALPARSLAN DİYARI- Muş'un Sungu Beldesi Belediye Başkanı Turan Sayılgan, 31 Mart seçimlerinde büyük bir oy farkıyla seçilmesinin ardından göreve başladığı ilk günden itibaren belediyenin borçlarını ödemek için çeşitli kaynak arayışlarına girdi. Sayılgan, belediyenin borçlarını kapatmak amacıyla çarpıcı bir adım atarak makam aracını satışa çıkardı.

 

 

Belediye Başkanı Sayılgan, sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada, Sungu Belediyesine ait 49 AH 001 plakalı makam aracının açık ihale usulü ile 1.430.000,00 TL’ye Öter Otomotiv’e satıldığını duyurdu.

 

“BORÇALARI HAFİFLETECEĞİZ”

 

Başkan Sayılgan, "Alıcısına hayırlı olsun" diyerek satışın gerçekleştiğini bildirdi. Sayılgan ayrıca Yıllardan beri Kullanılmayan, hurdaya ayrılan araç ve ekipmanları da şeffaf bir şekilde satışlarını yapıp belediyeye kaynak yaratmaya çalıştık. Elimizden geldiği kadar borçları hafifletmeye çalışacağız, çok fazla borç bırakılmış durumda” dedi

 

Belediye Başkanı Sayılgan, makam aracının satışıyla elde edilen gelirle belediye borçlarının önemli bir kısmının ödenmesini hedefliyor.

 

HABER: SEVDA BALKAYA

Resmi İlanlar