MUŞ Haber Girişi : 13 Ağustos 2023 16:33

Muş’ta asfalt yol seferberliği! Başkan Asya gece-gündüz sahada denetliyor

Muş’ta asfalt yol seferberliği! Başkan Asya gece-gündüz sahada denetliyor
Muş’ta ustalık dönemini yapan belediye başkanı Feyat Asya’nın talimatıyla başlayan asfalt çalışmaları şehrin dört bir yanında tüm hızıyla devam ediyor. 

ALPARSLAN DİYARI- Muş’ta asfalt çalışmaları Pazar günü de devam etti. Muş Belediye Başkanı Feyat Asya’nın talimatıyla başlatılan asfalt çalışmaları tüm mahallelerde devam ediyor. Şehre alt yapıyı kazandırdıktan sonra üst yapı çalışmalarına yoğunlaşan Başkan Asya, ‘daha güzel bir Muş için’ sloganıyla hafta sonları da ekip arkadaşlarıyla birlikte mesai harcıyor.

 

 

 

 

Çalışmaları yerinde denetleyen Belediye Başkanı Feyat Asya, “Hafta içi hafta sonu demeden her anı hizmetlerle geçirmenin gayretindeyiz. Bu Pazar günü de Hürriyet Caddesinde başlatılan aşınma asfalt çalışmalarını yerinde inceleyerek kavurucu sıcakta önemli bir iş yapan arkadaşlarımıza kolaylıklar diledik. Üstyapı çalışmalarımızda toparlama sürecine giriyoruz. İnşallah çalışmalarımızın devam ettiği cadde ve sokakları yenileyerek şehrimizi güzel bir görünüme kavuşturacağız.” şeklinde konuştu.

 

Ekiplerin kavurucu sıcağa rağmen özveriyle çalışmaları da takdir topladı.

 

Haber: Metin Bozkurt

 

Resmi İlanlar