MUŞ Haber Girişi : 09 Ekim 2024 16:13

Muş'ta 30 Engelli bireye tekerlekli sandalye desteği: 367 Engelli vatandaşın hayatına dokunuldu!

Muş'ta 30 Engelli bireye tekerlekli sandalye desteği: 367 Engelli vatandaşın hayatına dokunuldu!
Muş'un Hasköy ilçesinde düzenlenen anlamlı bir törenle, 30 engelli bireye akülü ve manuel tekerlekli sandalye dağıtımı gerçekleştirildi.

ALPARSLAN DİYARI- Törene, Hasköy Belediye Başkanı Muhlis Cemal Orbay, MİGDER Başkanı Levent Özmen, Muş Gazeteciler Birliği Derneği Başkanı Tuncay Çanga, muhtarlar, engelli bireyler ve aileleri yoğun katılım sağladı. Bu sosyal sorumluluk projesi, MİGDER Başkanı ve 28. Dönem MHP Muş Milletvekili adayı Levent Özmen’in liderliğinde yürütüldü.

 

 

 

 

Bugüne kadar 337 bedensel engelli vatandaşın hayatını kolaylaştıran MİGDER, bu projeyle birlikte 30 engelli bireye daha hareket özgürlüğü kazandırarak toplamda 367 engelli bireyin tekerlekli sandalye ihtiyacını karşılamış oldu.

 

 

Levent Özmen: "Engelli Kardeşlerimizin Yüzü Güldüğünde Biz de Mutlu Oluyoruz"

 

 

 

 

 

Tören sırasında açıklamalarda bulunan MİGDER Başkanı Levent Özmen, engelli vatandaşların yüzlerini güldüren projelerin dernek olarak öncelikleri arasında olduğunu vurguladı. Özmen, "Bu kardeşlerimizin yüzü güldüğünde biz de mutlu oluyoruz. Onların hayatlarına dokunmak ve zorluklarını hafifletmek bizim için en büyük huzur kaynağı. Bugüne kadar 337 engelli vatandaşımıza tekerlekli sandalye desteği sağladık. Bugünkü etkinlikle bu sayı 367 oldu," şeklinde konuştu.

 

 

Bu anlamlı yardım projesiyle engelli bireylerin yaşam kalitesinin artırılmasına yönelik önemli bir adım daha atıldı.

 

TUNCAY ÇANGA

Resmi İlanlar