MUŞ Haber Girişi : 29 Eylül 2023 14:10

Muş’ta 28 kişilik TYP alımı için kura çekimi yapıldı

Muş’ta 28 kişilik TYP alımı için kura çekimi yapıldı
İş-Kur İl Müdürlüğü, Aile Sosyal Politikalar Müdürlüğüne bağlı birimlerde görevlendirilecek Toplum Yararına Program (TYP) personelleri için kura çekimi yapıldı.

ALPARSLAN DİYARI- Muş Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğü, Aile Sosyal Politikalar Müdürlüğüne bağlı birimlerde istihdam edilecek personeller için kura çekimi gerçekleştirdi.

 

Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğüne bağlı birimlerde temizlik işçisi olarak görevlendirilecek 28 personel için kura çekimi yapıldı. Aile Sosyal Politikalar Müdürlüğü konferans salonunda noter huzurunda yapılan kura sonucu ismi çıkan kişiler görevlendirilecekleri birimlerde 9 ay boyunca temizlik personeli olarak görev yapacak.

 

 

 

 

Kura çekimiyle ilgili olarak gazetecilere açıklamalarda bulunan İş-Kur İl Müdür Yardımcısı Ahmet Sağlık, istihdam edilecek personellerin 9 ay boyunca ücret ve sigorta primlerinin İş-Kur tarafından ödeneceğini belirterek şunları söyledi: 

 

“Bizlere tahsis edilen 28 kişilik TYP programındaki temizlik personelinin kuraları çekiliyor. Aile ve Sosyal Politikalar ile işbirliği yaparak kuralarımız çekilmektedir. Her yıl olduğu gibi bu yıl da yine noter huzurunda çekilen bir kura ile işlemler devam etmektedir. Sonuçlarının da inşallah hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Bizim için burada iki konu çok önemlidir. Hem istihdama katkı sağlamak 28 tane vatandaşımızın işe girmesidir. İnşallah bundan sonra da böyle devam edecektir. Noter huzurunda yapılan kura çekiminde açıklanan 28 kişi Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü birimlerinde ihtiyaca göre görevlendirilecek. Kura çekimi ile istihdam edilecek personellerin ücretlerini sigorta primli olacak şekilde İl Müdürlüğümüz bünyesinden ödenecektir.” 

 

HABER: EMRULLAH ÖZBEY

 

Resmi İlanlar