MUŞ Haber Girişi : 07 Eylül 2024 16:17

Muş spor taraftarları depremzedelerini unutmadı: Maçta anlamlı pankartlar açıldı

Muş spor taraftarları depremzedelerini unutmadı: Maçta anlamlı pankartlar açıldı
Bugün Muş Şehir Stadı'nda oynanan Muşspor ile Kahramanmaraşspor karşılaşmasında, Muş Spor taraftarları anlamlı bir harekete imza attı.

ALPARSLAN DİYARI- Maraş depreminde hayatını kaybedenleri ve depremzedeleri unutmayan taraftarlar, tribünlerde açtıkları pankartlarla duygusal bir mesaj verdi. "Biz Bir Memleketiz" ve "Sen Bir Ülkesin Maraş" yazılı pankartlar, sahada olduğu kadar tribünlerde de büyük bir yankı uyandırdı.

 

Taraftarların bu dayanışma dolu pankartları, hem Muşspor hem de Kahramanmaraşspor taraftarlarından alkış aldı. Karşılaşma boyunca sık sık depremzedelere yönelik destek tezahüratları yapılırken, bu anlamlı pankartlar, yaşanan felaketi unutturmamak ve birlik içinde olmanın önemini bir kez daha hatırlattı.

 

 

Muş Spor Kulübü, taraftarlarına teşekkür ederek, "Bu zor günleri birlikte aşacağız" mesajını paylaştı. Kahramanmaraşspor da Muş taraftarlarının bu desteğinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, "Birlik ve dayanışma ruhu her zaman yanımızda" dedi. Maç, futbolseverler için sadece bir spor etkinliği olmanın ötesine geçti, duygusal ve anlamlı bir dayanışma gösterisi olarak hafızalarda yer aldı.

 

HABER SEVDA BALKAYA

 

Resmi İlanlar