SPOR Haber Girişi : 30 Eylül 2024 13:34

Muş spor taraftar grupları olan Sarı Maraton ve Alparslanlar 40 bin Texaslıyı susturdu! Muşspor taraftarı unutulmaz bir an yaşattı

Muş spor taraftar grupları olan Sarı Maraton ve Alparslanlar 40 bin Texaslıyı susturdu! Muşspor taraftarı unutulmaz bir an yaşattı
Muşspor taraftarları, takımlarını ligin en zorlu deplasmanlarından biri olan Bursa’da yalnız bırakmadı. 


ALPARSLAN DİYARI- 40 bin Bursalı taraftar arasında az sayıda olmalarına rağmen, Muşspor sevdalıları 49. dakikada anlamlı bir şov yaptı. Skorboardda 49. dakika geldiğinde telefon ışıklarıyla ve coşkulu tezahüratlarla "Biz buradayız ve takımımızın yanındayız" mesajını verdiler. Bu destekle takımını motive eden Muşsporlu taraftarlar, sahada da sonuç aldı.

 

 

ALPARSLANLAR VE SARI MARATON GRUBU MUŞ'UN YANINDA!

 

Maç sonunda Muşspor, güçlü rakibi Bursaspor’a karşı bir puan alarak Bursa’nın bu sezonki ilk puan kaybını yaşattı. Kurtîğ'in Aslanları, sahadan 1 puanla ayrılmanın mutluluğunu yaşarken, Muş’a dönerken taraftarlar, son nefeslerine kadar Muşspor’u desteklemeye devam edeceklerini vurguladılar.

 

 

 

 

Bu anlamlı deplasman, hem Muşspor camiasında hem de futbol dünyasında büyük yankı uyandırdı. Taraftarların bu coşkulu desteği ve takımın sahadaki mücadelesi, Muşspor’un önümüzdeki maçlarda da iddialı olacağının sinyalini verdi.

 

 

 

HABER MERKEZİ
 

Resmi İlanlar