SPOR Haber Girişi : 28 Ocak 2024 08:30

Muş şehir stadyumu taraftarlar tarafından temizlendi

Muş şehir stadyumu taraftarlar tarafından temizlendi
Muş’ta yoğun kar yağışı nedeniyle Şehir Stadyumu’nda oynanması planlanan 1984 Muşspor-Adana 1954 FK maçının iptal edilmemesi için bir grup taraftar stadyumda kar temizleme çalışması başlattı.
Muş şehir stadyumu taraftarlar tarafından temizlendi

ALPARSLAN DİYARI- Muş Şehir Stadyumu'nda meydana gelen yoğun kar yağışı nedeniyle kapanan stadın açılabilmesi için bir gurup taraftar el birliği ile kar temizleme çalışması gerçekleştirdi. Zorlu hava koşullarına rağmen, samimi bir dayanışma örneği sergileyen ekip, stadyumu yeniden spor severlere açmanın mutluluğunu yaşadı.

 

 

 

 

 

Muş’ta 2 gün boyunca etkili olan kar yağışı nedeniyle Muş Stadyumu'nun zemini tamamen karla kaplandı. Sabah saatlerinde taraftarlar ve kulüp yetkilileri kar temizleme çalışmaları başlattı. Bugün Saat 14.00'da Muş Şehir Stadyumu'nda 1984 Muşspor-Adana 1954 FK maçının oynanacak olması nedeniyle kulüp yetkilileri ve taraftarların maçın ertelenmemesi için sahanın temizlenmesi adına büyük çaba gösterdi. Çalışmaların zeminin tamamen kardan arındırılıncaya kadar devam edeceği belirtildi.

 

 

"HABER: EMRULLAH ÖZBEY"

 

 

 

Resmi İlanlar