SPOR Haber Girişi : 29 Temmuz 2024 18:26

Muş şehir stadı yeni sezona hazırlanıyor

Muş şehir stadı yeni sezona hazırlanıyor
Muş Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Arif Taşdemir, Muş Şehir Stadı'nda incelemelerde bulunarak yeni sezon öncesinde eksikliklerin giderilmesi için çalışmalara başlandığını duyurdu.

 


ALPARSLAN DİYARI-  Muş Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, ilde sporun gelişmesi için aralıksız çalışmalarına devam ediyor. Muş merkez ve ilçelerinde yapılan yatırımlarla birlikte, sporun her branşında yeni sporcuların yetişmesine olanak sağlayan müdürlük, özellikle futbol dalında yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.

 

 

Yeni sezon öncesi Muş'un tek profesyonel futbol kulübü olan Muşspor’un maçlarını oynadığı Şehir Stadı'nda ve antrenman sahasında incelemelerde bulunan Mehmet Arif Taşdemir, burada yaptığı açıklamada, Muş'a yakışır, daha modern bir stad için bakım çalışmalarının aksatılmadan sürdüğünü belirtti.

 

 

 

Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Taşdemir, "Sayın valimizin talimatı ve desteğiyle, çalışma arkadaşlarımızla beraber şehir stadımızda bakım çalışmalarını aksamadan sürdürüyoruz. Biz ilimizin profesyonel takımını her zaman destekledik ve desteklemeye devam edeceğiz. Yine Sayın Valimizin talimatıyla diğer kamu kuruluşlarını da harekete geçirerek stat çevresinde yeni bir otopark alanı için çalışma yapacağız. Şu anda çevre düzenlemesi, çim zemini, tribünleri ve soyunma odalarıyla son derece iyi bir stada sahibiz. Kısa süre içerisinde belirlediğimiz birkaç eksikliği daha gidererek takımımızın ilk maçını sorunsuz bir şekilde oynamasını sağlayacağız," dedi.

 

 

Muş Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, ilde sporun gelişmesi adına çalışmalarını hız kesmeden sürdürürken, yeni sezonda futbol severleri modern ve eksiksiz bir stadyumla buluşturmayı hedefliyor.

 

 


BÜLTEN
 

Resmi İlanlar