MUŞ Haber Girişi : 23 Eylül 2024 12:57

Muş şehidini gözyaşlarıyla uğurlandı

Muş şehidini gözyaşlarıyla uğurlandı
Muşlu şehit, Sungu Beldesinde düzenlenen resmi törenle sonsuzluğa uğurlandı. Törende duygu dolu anlar yaşanırken, şehidin ailesi ve katılımcılar gözyaşlarına hakim olamadı.

ALPARSLAN DİYARI- Muş’ta gerçekleşen cenaze törenine geniş katılım oldu.Milli Savunma Bakan Yardımcısı Şuay Alpay, Muş Valisi Avni Çakır, Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek, ilçe kaymakamları, Belediye başkanları, Muş il protokolü, sivil toplum kuruluşları, siyasi parti başkanları ve çok sayıda vatandaş, şehidi son yolculuğuna uğurlamak için törende hazır bulundu. Şehidin ailesi ise büyük bir hüzün içerisinde taziyeleri kabul etti.

 

 

Tören sırasında Muş İl Müftüsü İbrahim Halil Demir tarafından okunan dualar eşliğinde şehit için son görev yapıldı. Müftü Demir’in okuduğu dualar, törene katılanlar tarafından da yürekten tekrar edildi. Vatandaşlar, kahraman şehidin vatan uğruna verdiği mücadelenin asla unutulmayacağını dile getirdiler.

 

 

Şehidin naaşı, dualar ve gözyaşlarıyla Sungu belde mezarlığında toprağa verilirken, törende vatan sevgisi ve birlik mesajları öne çıktı. Şehit için yapılan bu anlamlı tören, tüm Muş halkını derin bir hüzne boğdu.

 

 

HABER TUNCAY ÇANGA

Resmi İlanlar