MUŞ Haber Girişi : 27 Temmuz 2024 11:20

Muş Şehidi Binbaşı Arslan Kulaksız’ı anıyor

Muş Şehidi Binbaşı Arslan Kulaksız’ı anıyor
Muş Valisi Avni Çakır, Malazgirt İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Arslan Kulaksız'ın şehadetinin sene-i devriyesinde bir anma mesajı yayımladı.

ALPARSLAN DİYARI- 27 Temmuz 2015 tarihinde Malazgirt ilçesinde terör örgütü mensuplarının hain saldırısı sonucu şehit olan İlçe Jandarma Komutanımız Binbaşı Arslan Kulaksız, görevi başındayken uğradığı saldırıda hayatını kaybetmişti. Vali Çakır, yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:

 

"İlçe Jandarma Komutanımız Binbaşı Arslan Kulaksız’ı, şehadetinin sene-i devriyesinde saygı, rahmet ve minnetle anıyorum."

 

Vali Çakır'ın bu anlamlı mesajı, sosyal medya üzerinden ve yerel basın aracılığıyla halka duyuruldu. Binbaşı Arslan Kulaksız'ın aziz hatırası, terörle mücadeledeki kahramanlığı ve fedakarlığı ile daima yaşatılacak. Anma etkinlikleri kapsamında Malazgirt'te çeşitli törenler düzenlenerek, şehidimizin anısı yaşatılmaya devam ediliyor.

 

Şehit Binbaşı Arslan Kulaksız’ın ailesi ve sevenleri, onun anısına düzenlenen bu etkinliklerde bir araya gelerek dualar edip, şehidimizin ruhuna rahmet dilediler.

 

HABER VEYSEL EŞİN

Resmi İlanlar