MUŞ Haber Girişi : 26 Ağustos 2024 11:53

Muş Sanayi esnafından anlamlı istek:O dağa bayrak istediler

Muş Sanayi esnafından anlamlı istek:O dağa bayrak istediler
Muş Sanayiciler Sitesi'nde faaliyet gösteren esnaflar, sanayi meydanında yer alan caminin iki minaresi arasındaki dağlık bölgeye büyük bir Türk bayrağı yerleştirilmesi talebinde bulundu.

ALPARSLAN DİYARI-Esnaflar, bu görselin sanayiye gelenler için huzur ve gurur kaynağı olacağını belirtiyor.

 

Sanayi esnafları, Muş Valiliği, İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü'ne yaptıkları çağrıda, sanayi meydanında yer alan caminin iki minaresi arasındaki dağlık alanın, büyük bir bayrakla süslenmesini istediklerini ifade ettiler. Esnaflardan Ulu Metal'in sahibi Nebi Ulu, "Sanayi girişinin tam karşısında yer alan iki minare ve dağlık alana yapılacak olan bayrakla, hem görüntü hem de manzara olarak huzur bulacağız. Vatan sevgimizi pekiştiren bu manzara, güne başlarken bize güven verecek," dedi.

 

 

Nebi Ulu, ayrıca bayrağın oluşturacağı görsel zenginliğin sanayi esnafı için büyük bir moral kaynağı olacağını belirtti. Ulu, "Sanayiye sabah gelen herkes, o iki minare arasındaki dağda yer alan bayrağı görerek huzur içinde güne başlayacak. Bu manzarayı hissetmek bile güzel," şeklinde konuştu.

 

Esnaflar, bu talebin yerine getirilmesi durumunda sanayi girişinde oluşacak manzaranın fotoğraflarla tanıtılabileceğini ve sanayiye gelenlerin bu görüntüyle karşılanmasının büyük bir gurur kaynağı olacağını belirttiler.

 

Son olarak Ulu, "Sayın Valimizden, İl Jandarma Komutanlığımızdan ve İl Emniyet Müdürlüğümüzden bu konuda destek bekliyoruz. İnşallah bu talebimize olumlu bir yanıt alırız ve her sabah, sanayi girişindeki minareler arasında dalgalanan bayrağımızı görerek huzurla güne başlarız," diyerek taleplerini yineledi.

 

 

HABER SEVDA BALKAYA

 

Resmi İlanlar