SPOR Haber Girişi : 03 Kasım 2023 13:16

Muş Ovası Muhtarlar Derneğinden Muşspor’a moral ziyareti 

Muş Ovası Muhtarlar Derneğinden Muşspor’a moral ziyareti 
Muş Ovası Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu üyeleri, 23 Elazığ FK maçı hazırlıklarını sürdüren Muşspor’a moral ziyaretinde bulundu. 

ALPARSLAN DİYARI- Muş Ovası Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu üyeleri, antrenman öncesi teknik heyet ve sporcularla bir araya geldi. Onlara tatlı ikramında bulunan muhtarlar, son haftalarda aldıkları başarılı sonuçlardan dolayı takımı kutladı. Burada gazetecilere açıklamalarda bulunan Muş Ovası Muhtarlar Derneği Başkanı Turan Süme, her zaman Muşspor’un yanında olduklarını ve onlara her şartta destek olacaklarını söyledi. Başkan Süme, “Bugün yönetim kurulu üyelerimizle birlikte kentimizin takımı Muşspor’un antrenmanını izlemeye geldik. Gerçekten son haftalarda aldıkları başarılı sonuçlar bizleri çok mutlu etti. Bu başarılı grafiğin sürmesini arzu ediyoruz” dedi.

 

 

Takımda birliktelik ruhunun en üst seviyede olduğunu gözlemlediklerini dile getiren Süme şöyle konuştu, “Özellikle Teknik Direktir Ulaş hocamızın gelmesiyle birlikte takım ayrı bir havaya büründü. Kupa ve ligde son 6 haftada 5 galibiyet ve 1 beraberlik alan takımımızla gurur duyuyoruz. Bu hafta oynanacak Elazığ maçında da aynı başarılı sonucu bekliyoruz. Biz de muhtarlar olarak Pazar günü tribünde yerimizi alıp takımımıza destek vereceğiz.”

 

 

 

 

Taraftarlara da çağrıda bulunan Süme şunları kaydetti, “Takımımıza hep birlikte sahip çıkmamız gerekiyor. Memleketi seven, sporu seven, Muşspor’a gönül veren 7’den 70’e tüm taraftarlarımızı hafta sonu oynanacak maç için tribüne davet ediyoruz. Eğer şampiyon olmak istiyorsak, 2. Lige çıkmak istiyorsak bu sadece takımla olabilecek bir şey değil. Takımı ateşleyecek, onlara destek verecek taraftara da ihtiyaç var. Onun için takıma hep birlikte destek vermeliyiz. İnşallah Muşsporumuz, Pazar günü Elazığ maçında da güzel bir oyunla 3 puanı alıp liderlik yolunda önemli bir engeli aşmış olur.”

 

 

Muhtarlara teşekkür eden Muşspor Teknik Direktörü Ulaş Ulusan ise, her zaman Muş’a layık olmaya çalışacaklarını ve takımı 2. Lige çıkarmak için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini söyledi.

 

Muşspor taraftarlarına müjde!  Biletler ücretsiz

 

HABER: KADER AKÇİL

 

 

 

 

Resmi İlanlar