MALAZGİRT Haber Girişi : 17 Haziran 2024 15:51

Muş Milletvekili Şimşek Malazgirt'te! Hizmetlerimiz sürecek

Muş Milletvekili Şimşek Malazgirt'te! Hizmetlerimiz sürecek
AK Parti Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek, Kurban Bayramı dolayısıyla Malazgirt ilçesinde düzenlenen bayramlaşma programına katıldı.

ALPARSLAN DİYARI- Şimşek, beraberindeki partililerle birlikte ilçe teşkilatını ziyaret ederek, tüm katılımcıların bayramını kutladı.

 

 

"HİZMETLERİMİZ SÜRECEK"

 

Milletvekili Şimşek, konuşmasında Malazgirt halkına verdikleri hizmet sözünü yenileyerek, "Malazgirt halkının desteği bizim için çok değerli. Hizmetlerimizi sürdürmek ve yeni projelerle halkımızın yaşam kalitesini artırmak için çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz. Halkımızın bize olan güveni, bizim en büyük motivasyon kaynağımızdır." ifadelerini kullandı.

 

 

Bu anlamlı buluşma, Malazgirt'te birlik ve beraberlik ruhunun pekişmesine katkı sağladı.

 

Milletvekili Şimşek ve beraberindeki heyet, vatandaşlarla bayramlaşarak, onların sorunlarını ve taleplerini dinledi. Bayramın getirdiği mutluluğu ve coşkuyu birlikte paylaşan Malazgirt halkı, bu tür buluşmaların devam etmesi temennisinde bulundu.

 

 

GENİŞ KATILIMLI BAYRAMLAŞMA PROGRAMI

 

Programa, AK Parti Muş İl Başkanı Melik Emre, Önceki Dönem Belediye Başkanı Cengiz Altın, AK Parti İlçe Başkanı Kenan Deniz, Muş İl Genel Meclisi üyesi Sait Yıldırım, belde belediye başkanları, ilçe teşkilat üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Bu geniş katılımlı program, bayramın manevi atmosferinde birlik ve beraberliğin güçlenmesine vesile oldu.

 

HABER VEYSEL EŞİN

Resmi İlanlar