MUŞ Haber Girişi : 13 Eylül 2024 11:03

Muş merkez ve köy okulları için işbaşı kuraları çekildi

Muş merkez ve köy okulları için işbaşı kuraları çekildi
Muş İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından İşgücü Uyum Programı (İUP) kapsamında merkez ve köy okullarında görevlendirilmek üzere yapılacak personel alımları için kura çekimi gerçekleştirildi.

ALPARSLAN DİYARI-Muş merkezdeki okullarda 200 kişi, köy okullarında ise 242 kişi olmak üzere toplam 442 kişi, noter huzurunda düzenlenen kura çekimiyle belirlendi.

 

KURA ÇEKİMİ NOTER HUZURUNDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

 

Muş İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ön başvuru sürecini dün tamamladığı personel alımı için kura çekimleri bugün halka açık olarak Muş Spor Lisesi salonunda yapıldı. Noter huzurunda gerçekleştirilen kura çekimi, büyük bir heyecanla takip edildi. Kura sonucunda adı çıkanlar, Pazartesi gününden itibaren görevlendirildikleri okullarda iş başı yapacaklar.

 

 

YETKİLİLER KURA ÇEKİMİNE KATILDI

 

Kura çekimlerine Muş İl Milli Eğitim Müdürü Enver Kıvanç, Şube Müdürü İsmail Arslan, İş Kur İl Müdür Yardımcısı Ahmet Sağlık ve Muş 4. Noter Baş Katibi Hülya Kurulay katıldı. Kurada ismi çıkan vatandaşlar, Muş merkez ve köy okullarında çeşitli görevlerde bulunacak. Kura sonuçları, noter huzurunda gerçekleştirildiği için şeffaf bir şekilde kamuoyuna duyuruldu.

 

 

PAZARTESİ GÜNÜ İŞBAŞI YAPACAKLAR

 

Kurada adı çıkan 442 kişi, Pazartesi günü itibarıyla Muş’taki okullarda iş başı yapacaklar. İl Milli Eğitim Müdürlüğü, sürecin adil bir şekilde yürütüldüğünü ve kura çekimi sonucunda görevlendirilen personelin okullarda çeşitli görevlerde yer alacağını belirtti. Program kapsamında alınan personellerin, Muş eğitim sistemine katkı sunması bekleniyor.

 

 

 

HABER SAMİ DEMİR

 

Resmi İlanlar