GÜNDEM Haber Girişi : 30 Kasım 2022 17:42

Muş’lu iş insanları Hemşerilerine istihdam sağlıyorlar 

Muş’lu iş insanları Hemşerilerine istihdam sağlıyorlar 

Muş’lu iş insanları Hemşerilerine istihdam sağlıyorlar 

Muşlu İş İnsanı İMSİYAD üyesi Delal Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Celal Oktan  ve Muş Bulanıklı iş insanı İMSİYAD üyesi Orhan Çelik Muş’ta ve Malazgirt ilçesinde tekstil fabrikaları açarak Malazgirtli gençlere istihdam sağladılar. 

  İstanbul’da yaşayan Muşlu İş insanı Orhan Çelik konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “ben yılladır İstanbul’da işverenlik yapıyorum. İstanbul’daki Muşlu iş adamları ile İMSİYAD derneğini kurduk. Buradaki değerli Muşlu iş insanlarıyla birlikte Muş’umuz ve Malazgirt ilçemize Tekstil Fabrikaları kurduk. Yüzlerce hemşerilerimize iş imkanı sağladık. Çok mutluyuz. Bizler ilimiz ve ilçelerimizde yaşayan hemşerilerime istihdam sağlamak için var gücümüzle çalışıyoruz. Şuan fabrikamızda üretim tüm hızıyla devam ediyor. ” dedi.  

“Malazgirt ve Bulanık ilçelerini çok önemsiyoruz” 

Çelik,”Sayın Valimiz Doç.Dr. İlker Gündüzöz’e çok teşekkür ediyoruz. Bizlere istihdam sağlamak için her türlü imkanı sundu. Bizde iş adamları olarak ilimiz ve ilçelerinde istihdam sağlamaya devam edecegiz. Bizler Bulanık ve Malazgirt ilçelerimizi çok önemsiyoruz. Malazgirt İlçemizin çok değerli bir Belediye Başkanı var. Sayın Cengiz Altın ile koordineli çalışmalar yaparak ilçemizdeki hemşerilerimize iş imkanı sunmaya gayret edeceğiz.Cengiz Başkanımıza bizlere verdiği desteklerden dolayı çok teşekkür ederim İlk etapta buradaki tekstil kentimizde ne kadar istihdam yapabiliyorsak yapmaya gayret edeceğiz. Burada açtığımız fabrika sayesinde gençlerimizi çalıştırıp onları meslek sahibi yapmak istiyoruz. " diye konuştu. 

 

Resmi İlanlar