SPOR Haber Girişi : 29 Kasım 2023 09:53

Muş Lalezarsporlu voleybolcular rakip tanımıyor

Muş Lalezarsporlu voleybolcular rakip tanımıyor
Voleybol 2. Lig 8. Gurupta mücadele eden Muş Lalezarspor rakip tanımıyor. Genç voleybolcular, yaptıkları son maçta Hakkari Gençlikspor’u 3-0 yenerek şampiyonluktaki iddiasını sürdürdü.
Muş Lalezarsporlu voleybolcular rakip tanımıyor

ALPARSLAN DİYARI- Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) 2. Lig 8. Grupta mücadele eden Muş Lalezar Spor Kulübü, ligin 4. Haftasında Hakkari ekibini konuk etti.

 

 

 

 

Muş Lalezar Spor ve Hakkari Gençlik Spor takımları kapalı spor salonunda karşı karşıya geldi. Maçı 25-20, 25-23, 25-19 setlerle kazanan Muş Lalezar Spor kulübü sahadan 3-0'lık skorla ayrıldı. Maç sonunda açıklama yapan kulüp antrenörü Ferzende Emre, “Kendi evimizde galip gelmek bizim için önemliydi sporcularımı tebrik ediyorum. Maçın başından sonuna kadar üstün olan taraf bizdik. Bizi desteklemeye gelen müthiş bir taraftar vardı, onların desteğini de arkamıza alarak maçtan galip ayrıldık. Seyir zevki oldukça yüksek bir maçtı. Seyircilerimize iyi bir maç izlettiğimizi düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

2 Aralıkta Erciş Spor ile karşılaşacaklarını ifade eden Emre, “O maça da taraftarlarımızı bekliyoruz. Sezon başından beri bizlere desteğini eksik etmeyen başta Muş Valimiz Sayın Avni Çakır olmak üzere, Vali Yardımcıları Hasan Taş, Cihat Abukan, Mehmet Batuhan Alpboğa ve tüm taraftarlarımıza teşekkür ederim” dedi. 

 

 

HABER: EMRULLAH ÖZBEY

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Resmi İlanlar