SPOR Haber Girişi : 17 Aralık 2023 10:42

Muş Lalezar spor playofflar için kapıyı araladı!

Muş Lalezar spor playofflar için kapıyı araladı!
TVF 2. Lig 8. Grupta mücadele eden Muş ekibi Lalezar spor ligin 5. Haftasında Siirt ekibini konuk etti.

 

 

 

 

ALPARSLAN DİYARI- Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) 2. Lig 8. Gurupta mücadele eden Muş Lalezar Spor ve Siirt Belediye Spor takımları Muş kapalı spor salonunda karşı karşıya geldi. Maçı 25-21,23-25, 21-25, 25-19, 15-12'lik setlerle kazanan Muş Lalezar Spor kulübü maçtan 3-2’lik skorla ayrıldı.

 

 

Maç sonunda açıklama yapan kulüp antrenörü Ferzende Emre, “Kendi evimizde galip gelmek bizim için önemliydi. Sporcularımı tebrik ediyorum. Maçta 2-1 mağlup duruma düşmemizden sonra sayın valimiz Avni Çakır Bey, ‘TOTEM yapalım ve bu maçı 3-2 kazanın’ dedi. Sayın Valimizin dediği gerçekleşmiş oldu. Bundan dolayı Sayın valimize sporcularım ve kendi adıma çok teşekkür ederim. Bizi desteklemeye gelen başta valimiz Sayın Avni Çakır ve mülki amirleri olmak üzere müthiş bir taraftar vardı. Onların desteğini de arkamıza alarak maçtan galip ayrıldık. Seyir zevki oldukça yüksek bir maçtı.  seyircilerimize iyi bir maç izlettirdiğimizi düşünüyorum. Bu perşembe günü kendi evimizde 17:00 da Erciş Spor ile oynayacağız o maça da taraftarlarımızı bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

 

 

 

Emre, “Sezon başından beri bizlere destekleri esirgemeyen ve bugün yine bizleri yalnız bırakmayarak maça gelen başta Muş Valimiz Sayın Avni Çakır olmak üzere, maç öncesi sporcularımıza spor ayakkabısı hediye eden Belediye Başkanı Feyat Asya, Muş Emniyet Müdürü Serkan Karaman, Muş İl Milli Eğitim Müdürü Enver Kıvanç, 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü ve aynı zamanda Lalezar Spor başkan vekili Tuncay Mergen ve voleybol sever Muş halkına çok teşekkür ediyoruz.” diyerek playofflar için önemli adım attıklarını vurguladı.

 

 

 

"HABER: EMRULLAH ÖZBEY"

Resmi İlanlar