Muş Jandarmadan ‘şeker’ tadında uygulama

ALPARSLAN DİYARI- Ülke genelinde olduğu gibi Muş’ta da bayram tatili dolayısıyla trafik yoğunluğu yaşandı. Bayram tatili için memleketlerine gelen ve tatil dönüşünde olan vatandaşlar seyahat ederken, jandarma trafik ekipleri de yollardaki denetimlerini sıklaştırdı. Bu çerçevede harekete geçen Muş İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı jandarma trafik ekipleri, il genelinde “şeker” tadında uygulama gerçekleştirdi.

 

 

 

 

 

 

Gerçekleştirilen denetimlerde jandarma, sürücülere ve yolculara bayram şekeri ikram ederek, trafik kurallarına uyulması konusunda hatırlatmalarda bulundu. Sürücüleri aşırı hız, hatalı sollama, emniyet kemeri kullanımı, seyir halinde cep telefonu kullanımı gibi konularda uyarılarda bulunan ekipler, araç içerisinde bulunan çocuklara da boyama kitabı verdi.

 

 

 

 

Ramazan Bayramının son gününde dönüşe geçen vatandaşların güven içerisinde seyahat etmeleri amacıyla Muş İl Jandarma Komutanlığı’ndan yapılan paylaşımda da “Ramazan Bayramı tatilinde seyahat eden tüm vatandaşlarımıza trafikte dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulunmaya devam ediyoruz. Sürücü ve yolcularımızın bayramlarını kutlar, iyi yolculuklar dileriz” ifadeleri yer aldı.

 

 

 

 

 

Can güvenliklerini düşünen jandarma ekiplerine teşekkür eden Yolcu otobüs şoförü Umut Çelik, “Muş’tan İzmir'e kadar bir yolculuğumuz olacak. Elimizden geldiği kadarıyla yolcularımızı memnun etmeye çalışıyoruz. Bayram nedeniyle biraz yoğunuz. Sağ olsun yolcularımız da bizi fazla rahatsız etmiyorlar. Biz de elimizden geldiği kadarıyla onları memnun etmeye çalışıyoruz. Bu uygulama hem kendi can güvenliğimiz için, hem de yolcularımız için çok güzel oldu. Uygulama güvenliğimiz açısından güzel bir şey. Bizim can güvenliğimiz düşünen jandarma ekiplerine de teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

 

 

Trafik denetim uygulamasının çok güzel bir uygulama olduğunu söyleyen Sürücülerden Mustafa Göztaş,  “Sonuçta vatandaşları daha da bilinçlenir bu uygulama sayesinde. Vatandaşımız ailesine ve kendine dikkat etse de bazen kuralları unutabiliyor. Böyle uygulamalar bunu vatandaşlara hatırlatıyor. Ayrıca kamu görevlilerimizin vatandaşlara bu şekilde ilgi ve alaka göstermesi bence vatandaşların çok hoşuna gider. Yani trafik kazalarında azaltır. Bazen radiyodan dinliyoruz, şurada kadar kaza oldu, bu kadar ölümüz var, bu kadar yaralımız var diye, bu tür uygulamalar eminim bunları azaltacaktır” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

İl Jandarma Komutanı J.Kd.Alb. Mehmet Kasım Ermiş ve jandarma personelinin (Trafik, Asayiş, vb. birimlerin) katılımıyla Muş-Bingöl Devlet Karayolu üzerinde denetim ve bilgilendirme faaliyeti icra edilirken, Muş genelinde trafik güvenliğinin artırılmasına yönelik çalışmaların tatil süresince de aralıksız olarak devam edeceği öğrenildi.

 

 

 

"HABER: KADER AKÇİL"

 

 

  • 14 / 1 Muş Jandarmadan ‘şeker’ tadında uygulama 0

  • 14 / 2 Muş Jandarmadan ‘şeker’ tadında uygulama 1

  • 14 / 3 Muş Jandarmadan ‘şeker’ tadında uygulama 2

  • 14 / 4 Muş Jandarmadan ‘şeker’ tadında uygulama 3

  • 14 / 5 Muş Jandarmadan ‘şeker’ tadında uygulama 4

  • 14 / 6 Muş Jandarmadan ‘şeker’ tadında uygulama 5

  • 14 / 7 Muş Jandarmadan ‘şeker’ tadında uygulama 6

  • 14 / 8 Muş Jandarmadan ‘şeker’ tadında uygulama 7

  • 14 / 9 Muş Jandarmadan ‘şeker’ tadında uygulama 8

  • 14 / 10 Muş Jandarmadan ‘şeker’ tadında uygulama 9

  • 14 / 11 Muş Jandarmadan ‘şeker’ tadında uygulama 10

  • 14 / 12 Muş Jandarmadan ‘şeker’ tadında uygulama 11

  • 14 / 13 Muş Jandarmadan ‘şeker’ tadında uygulama 12

  • 14 / 14 Muş Jandarmadan ‘şeker’ tadında uygulama 13