MUŞ Haber Girişi : 27 Mayıs 2024 15:58

Muş İl Özel İdaresi 60 personel alacak! İşte tüm detaylar…

Muş İl Özel İdaresi 60 personel alacak! İşte tüm detaylar…
Muş İl Özel İdaresi bünyesinde istihdam edilmek üzere 60 personel alımı yapılacak.

ALPARSLAN DİYARI- Muş İl Özel İdaresi bünyesinde istihdam edilmek üzere, 15 kamyon şoförü, 23 operatör, 3 treyler şoförü, 2 asfalt palet operatörü, 3 atölye ustası, 5 güvenlik görevlisi ve 9 beden işçisi olmak üzere toplam 60 sürekli personel alımı yapılacak. 

 

 


BAŞVURU BELGELERİ NELER?

 

Başvuru esnasında verilecek İş Talep Formu, Nüfus Cüzdan Fotokopisi, 2 Adet Vesikalık resim, Tarihçeli Yerleşim Yeri Belgesi, Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği, Diploma veya Mezuniyet belgesi, Adli Sicil Kaydı Belgesi, Sağlık raporu, Erkek adaylar için askerlik hizmetini yaptığına dair belge, Başvuru yapılacak iş için istenilen sertifika ehliyet vb. belgeler ile başvuru yapılacaktır.

 

 

 

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

 


Kamyon Şoförü Alımı; C,C1E,CE Ehliyete sahibi olmak. SRC3 veya SRC4 Belgesine sahip olmak. En az İlköğretim mezunu olmak. 35 Yaşından gün almamış olmak. 29 Mayıs 1990 tarihinden sonra doğmuş olmak.

 

Operatör Alımı; İlköğretim mezunu olmak. En az B sürücü ehliyetine sahip olmak. Operatörlük Belgesine sahip olmak. 35 yaşından gün almamış olmak son başvuru günü itibariyle (29.5.1990 tarihinden sonra doğmuş olmak.) Beko Loder operatörü için G sürücü belgesine sahip olmak gerekmektedir.

 

Treyler Şoförü; CE sürücü belgesine sahip olmak. SRC 3 veya SRC4 Belgesine sahip olmak. İlköğretim mezunu olmak.

 

Asfalt Plenti Operatörü; En az Lise mezunu olmak. Asfalt Plenti sertifikasına sahip olmak. En az 2 yıl çalıştığını SGK dökümü ile belgelemek. C,C1E, CE, G sınıfı ehliyet sahip olmak. 40 Yaşından gün almamış olmak. 29.5.1985 tarihinden sonra doğmuş olmak.

 

Atölye ustası en az İlköğretim mezunu olmak başvuru kılavuzunda belirtilen alanlarda en az 2 yıl çalıştığını belgelemek 35 yaşından gün almamış olmak.

 

Güvenlik Görevlisi; En az Lise mezunu olmak. Erkek olmak. Vardiyalı çalışma engeli olmamak. Özel güvenlik kimlik kartına sahip olmak. 170 cm den kısa olmamak. 30 yaşından gün almamış olmak.

 

Beden İşçisi En az İlköğretim mezunu olmak. 30 yaşından gün almamış olmak. Temizlik ilerinde görev verileceği için herhangi bir sağlık sorunu olmamak.

 

 


BAŞVURULAR NEREDEN VE NASIL YAPILACAK?


Adaylar başvurularını Muş İl Özel İdaresi Bitlis Karayolu Eski Otogar Karşısı Kat3 Merkez Muş adresine gerçekleştirilebilecek.

 

 

HABER MERKEZİ
 

Resmi İlanlar