MUŞ Haber Girişi : 24 Eylül 2024 08:50

Muş İl Millî Eğitim Müdürlüğü masa tenisinde şampiyonluğu kimseye bırakmıyor

Muş İl Millî Eğitim Müdürlüğü masa tenisinde şampiyonluğu kimseye bırakmıyor
Muş Yeni Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirilen Kurum ve Kuruluşlar Arası Masa Tenisi Turnuvası'nda, Muş İl Millî Eğitim Müdürlüğü bu yıl da geleneği bozmadı ve şampiyonluğa ulaştı.

ALPARSLAN DİYARI-Geçmiş yıllarda olduğu gibi, güçlü bir kadroyla yarışan İl Millî Eğitim Müdürlüğü takımı, finalde Muş Alparslan Üniversitesi’ni mağlup ederek bir kez daha zirvede yer aldı.

 

Şampiyon sporcular, elde ettikleri başarı sonrası İl Millî Eğitim Müdürü Enver Kıvanç'ı makamında ziyaret ederek mutluluklarını paylaştılar. Müdür Kıvanç, şampiyon sporcular Fesih Topdemir, Koray Atabey, M. Selim Budan, Murat Altınkaya ve Nurullah Bülbül’ü tebrik ederek, bölge şampiyonasında başarılar diledi. Ziyaretlerinden dolayı sporculara teşekkür eden Kıvanç, "Masa tenisinde gösterdikleri üstün performansla ilimize bir kez daha gurur yaşatan hocalarımıza teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.

 

Muş İl Millî Eğitim Müdürlüğü, masa tenisinde yıllardır süregelen şampiyonluk serisini sürdürerek rakiplerine üstünlük sağlamaya devam ediyor.

 

 

HABER SAMİ DEMİR

FOTO: SOSYAL MEDYA

Resmi İlanlar