MUŞ Haber Girişi : 01 Temmuz 2024 12:54

Muş Halk Eğitim Merkezi'nden 2023 yılında büyük başarı!

Muş Halk Eğitim Merkezi'nden 2023 yılında büyük başarı!
Muş Halk Eğitimi Merkezi, 2023 yılı içerisinde gerçekleştirdiği eğitim faaliyetleriyle büyük bir başarı elde etti. Müdür Tahsin Oran, halkın eğitim seviyesini yükseltmeye ve mesleki becerilerini geliştirmeye yönelik çalışmaların detaylarını paylaştı.

 

ALPARSLAN DİYARI - Eylül 2023 itibarıyla açılan 1.615 kursa toplamda 24.317 kursiyer katıldı ve bu kursiyerlerden 15.290 kişi sertifika almaya hak kazandı.

 

KURSLARDAN YOĞUN KATILIM VE BAŞARI

 

2023-2024 eğitim-öğretim döneminde Muş Halk Eğitim Merkezi, 53 adet okuma yazma kursu, 1.016 genel kurs ve 546 mesleki ve teknik kurs açarak çeşitli alanlarda geniş bir eğitim yelpazesi sundu. Müdür Tahsin Oran, bu kursların Muş halkının eğitim seviyesini yükseltmeye ve mesleki becerilerini geliştirmeye büyük katkı sağladığını belirtti.

 

YAZ DÖNEMİ İÇİN ÖZEL PROGRAM

 

Muş Halk Eğitim Merkezi, yaz döneminde de eğitim faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor. On ortaokulda planlanan kurslarla, 2.000'den fazla öğrenciye değerler eğitimi, spor ve Kur'an-ı Kerim alanlarında eğitim verilecek. Bu yaz kursları, öğrencilerin tatil dönemini verimli geçirmelerini sağlayacak ve kişisel gelişimlerine katkıda bulunacak.

 

 

MUŞ HALK EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN AÇIKLAMA

 

Muş Halk Eğitim Müdürü Tahsin Oran, 2023 yılı içerisinde yaptıkları çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunarak, eğitim ve öğretim faaliyetlerinin başarıyla sürdüğünü belirtti. Müdür Oran, kursiyerlerin gösterdiği yoğun ilgiden memnun olduklarını ve gelecekte de çeşitli alanlarda kurslar açarak halka hizmet etmeye devam edeceklerini ifade etti.

 

 

Muş Halk Eğitim Merkezi, halkın eğitim ihtiyaçlarını karşılamak ve mesleki becerilerini geliştirmek amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. Açılan kurslar ve verilen sertifikalar, Muş halkının kişisel ve mesleki gelişimine önemli katkılar sağlıyor.

 

 

HABER SEVDA BALKAYA

Resmi İlanlar