MUŞ Haber Girişi : 02 Ekim 2024 15:42

Muş Gazeteciler Birliğinden Rektör Alican’a ziyaret

Muş Gazeteciler Birliğinden Rektör Alican’a ziyaret
Muş Gazeteciler Birliği yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen Prof. Dr. Alican, Muş’a dair her türlü olumlu faaliyette işbirliğine hazır olduklarını ifade etti.

ALPARSLAN DİYARI- Muş Gazeteciler Birliği kuruluş aşamasından sonra ziyaretlerine başladı. İlk olarak Muş Alparslan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alican‘ı ziyaret eden birlik yönetim kurulu üyeleri, yapmayı düşündükleri çalışmalar ile ilgili bilgilendirmede bulundu.

 

 

Muş Alparslan Üniversitesi iletişim fakültesi yönetimi ve öğrencileri ile karşılıklı diyalog halinde olmak istediklerini ifade eden Birlik Başkanı Tuncay Çanga, bu konuda Rektör Alican’dan iletişim kanallarının açık olması talebinde bulundu.

 

 

Ortak gayelerinin Muş olduğunun altını çizen Çanga, Muş’a katkı sunacak her türlü faaliyette her kurumla işbirliği yapmaya hazır olduklarını dile getirirken bu kurumların başında Muş Alparslan Üniversitesi’nin gelmesini istediklerini söyledi.

 

ALİCAN, “HER TÜRLÜ KATKIYI SUNMAYA HAZIRIZ”

 

Muş Gazeteciler Birliğinin kurulmasından dolayı memnuniyetini dile getiren Rektör Alican, gazeteciliğin önemine vurgu yaptı. Doğru ve yerinde eleştiriye her zaman açık olduklarını ifade eden Alican, “doğru ve yerinde ise bizleri eleştiren yazılarınızı saygıyla karşılar, kendimizi düzeltmeye çalışırız. Ancak burada amaç sadece eleştirmek olmamalı. Bazen bazı eleştiriler bizleri doğruyu bulmaya yöneltir, bazen de şevkimizi kırmaya yönelik olur. Biz bu şehre hizmet etmek istiyoruz. Geldiğimiz günden bu yana da ediyoruz. Etmeye de devam edeceğiz. Sizden tek bir isteğimiz var. O da ortak gayemizin Muş olması. Gayemiz Muş olursa, hep birlikte kalkınır ve başarılı oluruz. Bu vesiyle sizleri bir kere daha tebrik ediyor, başarılar diliyorum. Umarım memleket adına güzel işlere imza atarsınız. Bizler de bu güzelliklerde sizin yanınızda yer alırız.” diye konuştu.

 

 

Ziyarette Gazeteciler Birliği Başkanı Tuncay Çanga’ya; Sinan Balkaya, Yunus Emre Gökarslan, Sezgin Hatipağaoğlu ve Ömer Furkan Taşçı eşlik etti.

 

Çanga, Rektör Alican’a Muş’u fotoğraflar ile tanıtan bir kitapçık hediye etti.

 

HABER TUNCAY ÇANGA

Resmi İlanlar