Muş emniyetinden operasyon! Uyuşturucu tacirlerine geçit yok…

ALPARSLAN DİYARI- Valilikten yapılan açıklamaya göre, Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, uyuşturucu madde kullanımı ve ticaretiyle mücadele amacıyla yaptıkları çalışmalarda 16 Şahıs ve 15 adrese operasyon düzenledi.

 

 

 

 

Operasyonda, gerçekleştirilen arama sonucunda,  550,33 gram Skunk maddesi, 24,71 gram Metamfetamin maddesi, 16,03 gram Sentetik Kannabinoid maddesi, 10,44 gram Eroin, 1 adet Uyuşturucu madde kullanmaya yarayan pipe, 3500 gram Nargile Tütünü, 23 adet Elektronik Sigara, 7600 adet boş Makaron, 116 paket kaçak Sigara, 1 adet Sustalı Bıçak, 2  adet Kelebek Bıçak, 2 adet 12 kalibre av tüfeği fişeği, 6 adet 7.65 tabanca fişeği, 8 adet 9 mm tabanca fişeği, 5 adet Muşta ele geçirilmiştir. Gözaltına alınan şüpheli, polis tarafından yapılan işlemlerin ardından adli makamlara sevk edildi.

 

 

 

 

 

Bu başarılı operasyon, Muş İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin uyuşturucuyla mücadeledeki kararlılığını bir kez daha ortaya koydu. 

 

 

 

 

 

Konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada, “Şüpheli 2 şahıs TCK 188 kapsamında gözaltına alınmış; şüpheli 4 şahıs ise TCK 191 kapsamında işlem yapılmak üzere Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne intikal ettirilmiş ve Yağma dosyasından Firar olduğu anlaşılan 1 şahıs yakalanarak işlemleri için Asayiş Şube Müdürlüğüne teslim edilmiştir. Ayrıca Varto İlçesinde de gerçekleştirilen eş zamanlı ikamet aramasında, ikamet ve eklentilerinde uyuşturucu madde, bıçak, fişek, kaçak tütün ve sigara gibi suç unsurları bulunan şüpheli 2 şahıs hakkında da TCK 191, 6136 SKM ve 5607 SKM suçlarından adli işlem yapılmıştır.”

 

 

 

 

UYUŞTURUCUYLA MÜCADELE KARARLILIKLA SÜRÜYOR

 

Muş Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucuyla mücadelede kararlı bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ticareti yapan şahısları tespit ederek operasyonlar düzenliyor ve bu illegal faaliyetlere karşı etkin mücadele yürütüyor. Halkın huzur ve güvenliğini sağlamak adına gerçekleştirilen bu operasyonlarla, uyuşturucu madde ticareti ve kullanımına karşı önemli adımlar atılarak suçun önlenmesine yönelik çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

 

 

“HABER: EMRULLAH ÖZBEY”

 

 

 

 

 

 

  • 7 / 1 Muş emniyetinden operasyon! Uyuşturucu tacirlerine geçit yok… 0

  • 7 / 2 Muş emniyetinden operasyon! Uyuşturucu tacirlerine geçit yok… 1

  • 7 / 3 Muş emniyetinden operasyon! Uyuşturucu tacirlerine geçit yok… 2

  • 7 / 4 Muş emniyetinden operasyon! Uyuşturucu tacirlerine geçit yok… 3

  • 7 / 5 Muş emniyetinden operasyon! Uyuşturucu tacirlerine geçit yok… 4

  • 7 / 6 Muş emniyetinden operasyon! Uyuşturucu tacirlerine geçit yok… 5

  • 7 / 7 Muş emniyetinden operasyon! Uyuşturucu tacirlerine geçit yok… 6