Muş Emniyeti'nden Yolculara Emniyet Kemeri Denetimi ve Uyarısı

ALPARSLAN DİYARI- Son dönemde artan trafik kazalarına dikkat çekmek ve sürücüleri bilinçlendirmek amacıyla Muş Emniyeti, yolculara yönelik emniyet kemeri denetimi ve uyarıları gerçekleştirdi.

 

 

 

 

Emniyet kemeri kullanımının hayati öneme sahip olduğunu vurgulayan yetkililer, sürücülerin ve yolcuların bu konuda daha duyarlı olması gerektiğini belirtti. Yapılan denetimlerde emniyet kemeri takmayan sürücülere cezai işlem uygulanırken, aynı zamanda bilgilendirme ve farkındalık çalışmaları da yapıldı.

 

 

 

 

 

EMNİYET KEMERİ KÜÇÜK AMA HAYATİ BİR DETAY

 

 

Muş Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, “Sayın yolcularımız; Öncelikle sizlere güzel yolculuklar dileriz. Yola çıkmadan önce can güvenliğiniz için sizden bir önemli ricamız var.  Lütfen emniyet kemerlerinizi takmayı unutmayın. Bu küçük ama hayati bir detay.  Bir kaza anında hayat kurtarıcı olabilir.  Emniyet kemerleri ani hareketlenmeleri de vücudunuzu korur ve sizi araç içerisinde tutar bu sayede olası bir kazadan ciddi yaralanmanın önüne geçebilirsiniz.  Ayrıca sevdiklerinize güvenli bir şekilde ulaşmak, yolculuğunuzu daha da keyifli bir hale getirebilirsiniz. Unutmayın emniyet kemeri sizi korur ve sevdiklerinizi bekleyen güzel anlara ulaşmanızı sağlar. Lütfen her zaman emniyet kemerinizi takılı olduğundan emin olun. Hepinize güvenli ve keyifli yolculuklar dileriz.”

 

 

“HABER: KADER AKÇİL”

 

 

  • 4 / 1 Muş Emniyeti'nden Yolculara Emniyet Kemeri Denetimi ve Uyarısı 0

  • 4 / 2 Muş Emniyeti'nden Yolculara Emniyet Kemeri Denetimi ve Uyarısı 1

  • 4 / 3 Muş Emniyeti'nden Yolculara Emniyet Kemeri Denetimi ve Uyarısı 2

  • 4 / 4 Muş Emniyeti'nden Yolculara Emniyet Kemeri Denetimi ve Uyarısı 3