SPOR Haber Girişi : 21 Haziran 2023 14:14

Muş Emniyet Müdürü Kaloğlu’ndan Engellilere jest!

Muş Emniyet Müdürü Kaloğlu’ndan Engellilere jest!
Muş Emniyet Müdürü Kaloğlu’ndan Engellilere jest!

Süper lige yükselen Muş Bedensel engelliler tekerlekli basketbol takımını Murat köprüsünde ağırlayan Muş Emniyet Müdürü Engin Kaloğlu, Muş Bedensel Engelliler spor takımıyla bir araya gelerek çeşitli hediyeler takdim etti.

 

 

Engelliler Spor Federasyonu 2022-2023 sezonu 1. Ligi'nde mücadele eden ve süper lige yükselen Muş Bedensel Engelliler Spor Kulübü (MUŞ BESK) önümüzdeki sezon süper ligde mücadelesini sürdürecek. Muş Bedensel Tekerlekli Basketbol takımı süper Lige yükselen ve Muş’u bu alanda temsil eden tek takım olma özelliğini taşıyor.

 

Tüm imkânsızlıklara rağmen Süper Lige yükselen ve Muş’u bu alanda temsil eden tek takım olma özelliğini taşıyan Muş BESK, Tarihi Murat Köprüsü 155 Cafe’de “Engellilerin babası” olarak anılan ve sürekli engelli sporcuların yanında yer alan Muş Emniyet Müdürü Engin Kaloğlu’nun misafiri oldular.

 

Kulüp Başkanı Bedri Korkmaz,  Süper Lig'de kalıcı olarak Muş’u en iyi şekilde temsil etmek istediklerini ifade etti.  

 

 

Korkmaz şöyle konuştu:

 

“Bizlere hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen ve her daim yanımızda duran Sayın Emniyet Müdürümüze ne kadar teşekkür etsek azdır. Destek verildiğinde bizler engel tanımıyoruz. Muş’ta ve Türkiye'de tarih yazmak istiyoruz. Muş’taki herkesin bize destek olmasını istiyoruz. Destek sizden başarılı olmak bizden. Siz destek olun. Küçük bütçelerle büyük başarılara imza atalım. Bizlere desteklerini esirgemeyen ve bugün de bizlere moral yemeği veren ve her zaman bize babalık yapan müdürümüze teşekkür ediyoruz.”

 

 

Muş Emniyet Müdürü Engin Kaloğlu da, sporculara süper lig yolunda başarı dileğinde bulunarak her zaman onların yanında olduğunu ifade etti.

Resmi İlanlar