MUŞ Haber Girişi : 01 Ağustos 2024 10:57

Muş Devlet Hastanesi'nde görev değişikliği: Yeni müdür göreve başladı

Muş Devlet Hastanesi'nde görev değişikliği: Yeni müdür göreve başladı
Kutbettin Kurtuluş Muş Devlet Hastanesi'nde göreve başladı.

ALPARSLAN DİYARI-Muş Devlet Hastanesi İdari ve Mali Hizmetler Müdürlüğü'ne Kutbettin Kurtuluş atandı. Oktay Turan'ın istifası sonrasında boş kalan bu göreve getirilen Kurtuluş, bugün itibariyle yeni görevine başladı.

 

 

Kutbettin Kurtuluş, sağlık yöneticiliği alanında deneyimli bir isim olarak biliniyor. Muş’ta sağlık müdürlüğü bünyesinde daha önce de önemli görevlerde bulunmuş olan Kurtuluş, yaklaşık 25 yıldır sağlık camiasında yer almakta. Yeni görevine ilişkin yaptığı açıklamada, "Kendi şehrimde bu önemli görevi üstlenmekten memnunum. Muş Devlet Hastanesi'ni daha ileriye taşımak ve hizmet kalitesini artırmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz," dedi.

 

 

 

 

Kurtuluş, 2007-2008 yıllarında Muş İl Sağlık Müdürlüğü Personel Şube Müdürlüğü görevini üstlendi. 2008-2017 yılları arasında ise Korkut Devlet Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdürlüğü'nde görev yaptı. 

 

 

Yeni görevine başlamasıyla birlikte Muş Devlet Hastanesi'nde sağlık hizmetlerinin kalitesini artırma hedefi doğrultusunda çalışmalara hız verileceği bekleniyor.

 


BÜLTEN 
 

Resmi İlanlar