BULANIK Haber Girişi : 02 Temmuz 2024 08:31

Muş Bulanık Kaymakamının tayini nereye çıktı!

Muş Bulanık Kaymakamının tayini nereye çıktı!
Bulanık ilçesinin sevilen Kaymakamı Oğuzhan Ocak'ın tayini çıktı. Muş Bulanık halkı, başarılı kaymakama yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

ALPARSLAN DİYARI - Bulanık ilçesinin başarılı ve sevilen kaymakamı Oğuzhan Ocak'ın tayini çıktı. Ocak, yeni görev yeri olarak Trabzon’un Yomra ilçesine atandı.

 

Bu gelişme, Bulanık halkı arasında hem sevinç hem de hüzün yarattı. Sevinç, Ocak'ın kariyerindeki yeni adım için; hüzün ise ilçeden ayrılacak olması nedeniyle yaşandı.

 

Kaymakam Oğuzhan Ocak, Bulanık'ta görev yaptığı süre boyunca birçok önemli projeye imza attı ve ilçenin kalkınmasına büyük katkılar sağladı. Halkla kurduğu samimi ilişkiler ve başarılı yönetimiyle gönüllerde taht kuran Ocak, Bulanık halkı tarafından büyük takdir topladı.

 

Bulanık halkı, Kaymakam Oğuzhan Ocak'a teşekkürlerini sunarak, yeni görev yerinde de aynı başarıyı göstereceğine inandıklarını dile getirdi. Halk, Ocak'ın yaptığı çalışmaların ilçede unutulmayacağını ve bıraktığı izlerin daima hatırlanacağını ifade etti.

 

Yeni görev yerinde de aynı azim ve başarı ile çalışacağına inanılan Oğuzhan Ocak'a, alparslandiyarı.com olarak yeni görevinde başarılar diliyoruz.

 

 HABER VEYSEL EŞİN

Resmi İlanlar