MUŞ Haber Girişi : 18 Mayıs 2024 20:18

Muş-Bitlis Karayolu'nda kaza! Çok sayıda yaralı

Muş-Bitlis Karayolu'nda kaza! Çok sayıda yaralı
 Altınova Beldesi Kavşağında Meydana Gelen Trafik Kazasında 3’ü ağır 7 Kişi Yaralandı.

ALPARSLAN DİYARI- Muş-Bitlis karayolunda bulunan Altınova Beldesi kavşağında bugün akşam saatlerinde meydana gelen bir trafik kazası büyük endişe yarattı. Alınan bilgilere göre, henüz belirlenemeyen bir nedenle, kavşakta iki aracın çarpışması sonucu yaşanan kaza, 3 kişinin ağır, 4 kişinin ise hafif yaralanmasıyla sonuçlandı.

 

KAFA KAFAYA ÇARPIŞTILAR

 

Kaza, yerel saatle akşam 19:00 civarında gerçekleşti. İlk belirlemelere göre, Altınova Beldesi kavşağında seyir halinde olan iki araç, kavşakta çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle araçlarda büyük hasar oluşurken, çevredeki vatandaşların hemen ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri ve jandarma sevk edildi.

 

Sağlık ekipleri, itfaiye ekipleri ve jandarma ekiplerinin koordineli çalışmasıyla yaralılar araçlardan çıkarılarak ambulanslarla Muş Devlet Hastanesine sevk edildi. Kazada ağır yaralanan 3 kişi, yapılan ilk müdahalenin ardından acil servise kaldırılarak tedavi altına alındı. Diğer yaralıların ise durumlarının stabil olduğu ve tedavilerinin sürdüğü belirtildi.

 

Kaza nedeniyle Muş-Bitlis karayolu Altınova Beldesi kavşağı bölümü bir süre trafiğe kapanırken, jandarma ekipleri olay yerinde güvenlik önlemleri aldı ve trafik akışını alternatif güzergâhlara yönlendirdi. Kazayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatılırken, kaza yerinde inceleme ve temizlik çalışmaları devam ediyor.

 

 

Yetkililer, sürücülerin dikkatli olmaları ve trafik kurallarına uymaları konusunda uyarılarda bulunurken, kaza ile ilgili detaylı inceleme ve soruşturmanın devam ettiğini belirtti.

 

 

VEYSEL EŞİN
 

Resmi İlanlar