MUŞ Haber Girişi : 14 Haziran 2023 09:27

Muş belediyesi trafiği rahatlatmak için çalışmalar başlattı

Muş belediyesi trafiği rahatlatmak için çalışmalar başlattı
Muş Belediyesi, Muratpaşa Caddesi'nde üst yapı yenileme çalışmalarına başladı.
Muş belediyesi trafiği rahatlatmak için çalışmalar başlattı

 

 

Geçtiğimiz yıl il merkezinde yapımına başlanan çalışmalar çerçevesinde Muş Belediye ekipleri,  mevcut yollar imar planına göre genişletiliyor, Tuba Cami ve Murat Ağa Mezarlığının duvarlarını yenileme çalışması, yol, kaldırım ve aydınlatma bölümlerini de etap halinde çalışmalar yapılıyor.

 

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, mevcut yolu imar planına göre genişleten, Tuba Cami ve Murat Ağa Mezarlığının duvarlarını yenileyen ekipler, yol, kaldırım ve aydınlatma bölümlerini de etap halinde tamamlıyor.

 

Belediye Başkanı Feyat Asya, geçen yıl Eski Erzurum ve Hürriyet caddelerinde başlattıkları üst yapı yenileme çalışmalarına kaldıkları yerden devam ettirdiklerini belirtti.

 

 

 

"Yoların Trafik Akışını Rahatlatmak İçin Çalışmalar Yapıyoruz"

Çalışmalar hakkında bilgi veren Muş Belediye Başkanı Feryat Asya, dört bir köşe yol genişletme çalışmalarımız devam ediyor.” dedi.

Ekiplerin caddede söküm ve reglaj faaliyetlerini başlattığını kaydeden Asya, "Yolu trafik akışını rahatlatacak şekilde genişletiyoruz. Alt yapı çalışmaları sonrası şehrimizin dört bir köşesinde yolları yenileyerek ilimize modern bir görünüm kazandırıyoruz. Bu yıl tahrip olan ve yenilenmesi gereken tüm yollarımızı tamamlayarak halkımızın hizmetine sunmayı hedefliyoruz." ifadelerini kullandı.
 

Resmi İlanlar