MUŞ Haber Girişi : 03 Mayıs 2024 10:00

Muş Belediyesi mayıs ayı meclis toplantısı yapıldı: İmar konusu büyük bir vicdani sorumluluk!

Muş Belediyesi mayıs ayı meclis toplantısı yapıldı: İmar konusu büyük bir vicdani sorumluluk!
Muş Belediyesi mayıs ayı olağan meclis toplantısı belediye Başkanı Sırrı Söylemez başkanlığında yapıldı.  Toplantıya imar konusu damga vurdu. 

ALPARSLAN DİYARI- Muş Belediyesi 2024-2029 hizmet döneminin ikinci Meclis toplantısını gerçekleştirdi.  Mayıs ayı meclis toplantısı Belediye Eş Başkanları Sırrı Söylemez ve Tuba Sayılğan başkanlığında gerçekleştirildi.

 

 

 

 


Belediye ek hizmet binasındaki Meclis Salonu’nda düzenlenen toplantının açılış konuşmasını yapan Muş Belediyesi Eş Başkanı Sırrı Söylemez, toplantının öncelikle şehir için hayırlara vesile olmasını diledi. Toplantı kapsamında alınan kararların önemine vurgu yapan Söylemez, özellikle imar noktasında yürütülecek olan çalışmaların üzerinde duracaklarına dikkat çekti. İmarın hassas bir nokta olduğunu ifade eden Söylemez, gelecek için imar konusunun büyük bir vicdanı sorumluluk taşıdığına dikkat çekti.  

 

 

 

 

 


Başkan Söylemez’in konuşmasının ardından, 2023 mali yılı kesin hesabı ile meclise havale edilen evrakların görüşülmesi ve temenni bölümüyle toplantı sürdürüldü. 

 

 

 

 

 


Son olarak toplantıya katılım sağlayan vatandaşlara söz hakkı verilerek, var olan sorun ve taleplerinin dinlenmesiyle toplantı sonlandırıldı.

 

 

“HABER: HARUN SEÇKİN”

 

 

Resmi İlanlar
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.