MUŞ Haber Girişi : 10 Kasım 2023 13:29

Muş Belediyesi, çalışanların maaş kartını TROY'a taşıyacak

Muş Belediyesi, çalışanların maaş kartını TROY'a taşıyacak
Muş Belediyesi, Gazze'ye yönelik saldırılarını aralıksız olarak sürdüren İsrail'i destekleyen firma ve ürünleri boykot etme kararının çerçevesini genişletiyor.

ALPARSLAN DİYARI- İsrail menşeli ürünlerin, belediyeye ait sosyal tesislerden kaldırılmasının ardından şimdi de personel ve işçilerin maaş kartları da yerli kart merkezi olan TROY'a taşınacak.

 

 

 

Çoğunluğu çocuk ve kadın olmak üzere 10 binden fazla Filistinlinin hayatını kaybetmesine yol açan saldırılara tepki göstermek ve İsrail'in bu acımasızlığına dur amacıyla başlatılan boykot, sürüyor. İsrail menşeli ürünlere yönelik olarak süren boykotun yeni aşamasında vatandaşlar 'Visa ve Mastercard' özellikli banka ve kredi kartlarını, Bankalararası Kart Merkezi tarafından geliştirilen yerli kart TROY'a taşıyor. Bazı belediyeler de kişisel olarak alınan bu kararlara destek veriyor.

 

 

Muş Belediyesi de, TROY'a geçme kararı alan belediyeler arasına katıldı. Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, tüm memur ve işçilerin maaş kartları ve kredi kartlarını yerli ve milli firma olan TROY ile değiştireceklerini söyledi.

 

 

 

 

Başkan Asya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; "Muş Belediyesi olarak daha önce İsrail'in katliamlarına destek olan markalarla çalışmayı durdurarak boykota katılmıştık. Şimdi de daima yerli ve milli olandan yana tavır alarak çalışma arkadaşlarımızın maaşlarını yatırdığımız banka ile görüşerek TROY Kart'a geçiyoruz. İsrail’in Gazze’deki insanlık dışı tutumunu, yaptığı katliamları lanetliyoruz. Bugün de belediyemizin anlaşmalı olduğu bankalarda tüm personellerimizin yerli ve milli olan TROY Kart’a geçmesi için görüşmemizi yaptık. İlk müracaatı şahsım yaparak süreci başlattık" ifadelerini kullandı.

 

HABER: EMRULLAH ÖZBEY

 

 

 

Resmi İlanlar