MUŞ Haber Girişi : 21 Şubat 2024 17:05

Muş Bekiranlılar Derneği’nden Gazeteciler Cemiyetini ziyaret 

Muş Bekiranlılar Derneği’nden Gazeteciler Cemiyetini ziyaret 
Muş Bekiranlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Fırat Bingöl, Muş Gazeteciler Cemiyetine nezaket ziyaretinde bulundu.

ALPARSLAN DİYARI- Muş Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Emrullah Özbey tarafından karşılanan Muş Bekiranlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Fırat Bingöl ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Fatih Gündoğdu, Celal Demir, Selami Tırpancı faaliyetleri hakkında bilgi verip güncel konularla ilgili fikir alışverişinde bulundular.

 

 

 

Muş basının demokratik hak ve özgürlükler çerçevesinde ifa ettiği hizmet zorlukları nedeniyle gazetecilerin her türlü takdiri hak ettiğini belirten Bingöl, “Basınımız zor ve özveri isteyen önemli işlere imza atıyor. Tarafsız duruşları ve mesleklerine olan sevgileri nedeniyle kendilerine teşekkür ediyoruz. İlimizin kalkınması ve sosyo ekonomik olarak gelişmesi amacıyla Kamu Kuruluşları, Sivil Toplum Kuruluşları ile bu işin önemli bir ayağı olan gazeteci arkadaşlarımızla istişare yapıyoruz. Bizler Dernek olarak hiçbir siyasi parti ile ne yakınlık ne de çok uzak bir yaklaşım içerisindeyiz. Bizler sadece akraba olarak bir araya gelerek bir birimizle yardımlaşma ve dayanış için kurulmuş bir derneğiz. Derneğimizde herkesin siyasi görüşü farklı olabilir. O yüzden bizler dernek olarak siyasi partilerin hepsine eşit mesafede yaklaşıyoruz. Muş Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sayın Emrullah Özbey ve Yönetimi’ne hüsnü kabulleri için teşekkür ediyoruz. Hep birlikte İlimizin kalkınması için çalışmalarımıza devam edeceğiz” ifadeleri kullandı. 

 

 

 

 

Ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade eden Muş Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Emrullah Özbey ise, Muş Bekiranlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Fırat Bingöl ve Yönetim Kurulu Üyeleri’ne teşekkürlerini iletti.

 

 

 

 

Ziyaret karşılıklı iyi dilek ve temennilerin ardından sona erdi.

 

 

 

"HABER: KADER AKÇİL"

 

 

Resmi İlanlar