MUŞ Haber Girişi : 20 Ağustos 2024 09:38

Muş Bedensel Engelliler Basketbol Takımının mücadele edeceği grup belli oldu

Muş Bedensel Engelliler Basketbol Takımının mücadele edeceği grup belli oldu
Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından yapılan kura çekimlerinde, Muş Bedensel Engelliler Basketbol Takımı’nın 2024 sezonunda B Grubu'nda mücadele edeceği açıklandı.

 

ALPARSLAN DİYARI- Bedensel Engelliler Basketbol 1. Ligi’nde yer alan takım, zorlu rakiplerle aynı grupta yer alarak Muş'u başarıyla temsil etmeyi hedefliyor.

 

B GRUBU'NDA GÜÇLÜ RAKİPLER

 

Muş Bedensel Engelliler Basketbol Takımı, B Grubu'nda Amed Sportif Faaliyetleri, Batman, Van, Şanlıurfa, Kızıltepe ve Gaziantep Tekerlekli Basketbol takımlarıyla karşı karşıya gelecek. Bu güçlü grupta, her bir maçın büyük bir mücadeleye sahne olması bekleniyor.

 

 

 

BEDRİ KORKMAZ: "MUŞ İÇİN MÜCADELE EDECEĞİZ"

 

Muş Bedensel Engelliler Derneği Başkanı ve takım kaptanı Bedri Korkmaz, kura çekimi sonrasında yaptığı açıklamada, takımının bu sezon B Grubu’nda yer aldığını belirterek, “Muş için mücadele edeceğiz. İyi bir sezon geçireceğimizi ümit ediyorum. Sezonun hayırlara vesile olmasını diliyorum,” dedi. Korkmaz, takımın bu zorlu grupta başarılı olacağına inandığını ve Muş'u en iyi şekilde temsil etmeyi hedeflediklerini ifade etti.

 

 

İLK MAÇ AMED SPORTİF FAALİYETLERİ İLE

 

Muş Bedensel Engelliler Basketbol Takımı, B Grubu'ndaki ilk maçını 9-10 Kasım tarihlerinde, Talaytepe Kapalı Spor Salonu'nda Amed Sportif Faaliyetleri ile oynayacak. Takım, deplasmanda oynayacağı bu karşılaşmadan galip gelerek sezona iyi bir başlangıç yapmayı amaçlıyor.

 

Bu sezon, Muş Bedensel Engelliler Basketbol Takımı için büyük bir mücadele dönemi olacak. Hem takımın hem de şehrin bu sezon boyunca başarı dolu bir yolculuk geçirmesi temenni ediliyor.

 

HABER SEVDA BALKAYA

Resmi İlanlar