EĞİTİM Haber Girişi : 06 Aralık 2023 16:18

Muş Alparslan Üniversitesi Mera Islah ve Amenajman Projeleri Değerlendirme Toplantısı’na Katıldı

Muş Alparslan Üniversitesi Mera Islah ve Amenajman Projeleri Değerlendirme Toplantısı’na Katıldı
Muş Alparslan Üniversitesi 27 Kasım - 01 Aralık 2023 tarihleri arasında iki grup olarak planlanan “Mera Islah ve Amenajman Projelerini Değerlendirme Toplantısı’na” katıldı.

ALPARSLAN DİYARI- Muş Alparslan Üniversitesi (MAUN) “Mera Islah ve Amenajman Projelerini Değerlendirme Toplantısı” birinci grupta 34, ikinci grupta yer alan 35 olmak üzere toplam 69 İl Tarım ve Orman Müdürlüğünden 328 proje değerlendirmesi yapıldı.

 

 

 

 

Toplantıya Muş Alparslan Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yaşar Karadağ, Tarım ve Orman Bakanlığı Bitkisel Üretim Genel Müdür Yardımcısı Ali İhsan Emiralioğlu, Çayır Mera ve Yem Bitkileri Daire Başkanı Davut Özgür katılım sağladı.

 

 

 

 

Açılış programının ardından sırasıyla Muş Alparslan Üniversitesi, Ege Üniversitesi, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi ve Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesinin konu uzmanı Öğretim Üyeleri, Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü temsilcisi ve Tarım ve Orman Bakanlığının konu uzmanı teknik elemanlarından oluşan "Proje Değerlendirme Kurulu" tarafından 2024 yılında uygulanması planlanan projeler değerlendirildi.

 

 

 

 

 

Proje değerlendirme kapanış konuşmasında Prof. Dr. Yaşar Karadağ Tarım ve Orman Bakanlığı Bitkisel Üretim Genel Müdürlüğü’ne verilmek üzere mera ıslah ve amenajman projelerinde önümüzdeki yıllarda yapılacak tavsiye ve önerilerinden oluşan 9 maddeyi açıklayarak sona erdi.

 

“HABER: EMRULLAH ÖZBEY”

 

Resmi İlanlar